Γενικά

Αν παραλείψετε το Μιλάνο για χάρη των δημοφιλέστερων πόλεων της Ιταλίας, όπως η Ρώμη, η Φλωρεντία και η Βενετία, θα χάσετε: αυτό το υποτιμημένο στολίδι είναι η πρωτεύουσα της μόδας, της αρχιτεκτονικής και του ντιζάιν της χώρας και πρέπει να βρίσκεται στη λίστα με τα πράγματα που πρέπει οπωσδήποτε να δει κάθε ταξιδιώτης.  

Αναχωρήσεις

ΗμερομηνίαΑπόΠροςΠτήσηΏρα
01/05/2024ΛΑΡΝΑΚΑΜΙΛΑΝΟCY 34215:00 - 17:50
05/05/2024ΜΙΛΑΝΟΛΑΡΝΑΚΑCY 34310:50 - 15:20

Τιμές (ανά άτομο)

ΞενοδοχείοΚατ.ΒάσηΔίκλινοΜονόκλινοΠαιδί
Una Scandinavia Hotel 4*BB107913251049

Πρόγραμμα

1η Μέρα : Λάρνακα – Μιλάνο

Συγκέντρωση στο σχολείο και αναχώρηση για το αεροδρόμιο Λάρνακας για να πάρουμε την πτήση μας για Μιλάνο. Άφιξη, παραλαβή από τους αντιπροσώπους μας μεταφορά στο ξενοδοχείο μας. Χρόνος ελεύθερος για μια πρώτη γνωριμία με την πόλη. Διανυκτέρευση.

2η Μέρα: Μιλάνο

Πρωινό και αναχώρηση για πανοραμική ξενάγηση γνωριμίας με την πόλη και το ιστορικό της κέντρο. Στην ξενάγησή μας βλέπουμε μεταξύ άλλων και θαυμάζουμε το σήμα κατατεθέν την πόλης, το μεγαλοπρεπή Γοτθικό Καθεδρικό Ναού του Duomo. Ακόμη εκεί κοντά βλέπουμε το Κάστρο της Δυναστείας των Σφόρζα με τα εκπληκτικά έργα τέχνης των Μικελάντζελο, Da Vinci και Bramante και στη συνέχεια θα περάσουμε μπροστά και από το κτίριο της διάσημης Όπερα του Μιλάνου, τη La Scala. Τέλος, πάλι μπροστά από την ιστορική Galleria Vittorio Emanuele II, με τα περίφημα εμπορικά καταστήματα.

3η Μέρα: Μιλάνο – Πάρμα και Εκπτωτικό χωριό Fidenza (προαιρετικό)

Πρωινό και αναχώρηση για την Πάρμα, πρωτεύουσα του ομώνυμου δουκάτου. Η Πάρμα, κέντρο ενός ισχυρού μεσαιωνικού φέουδου, αναγορεύεται σε πρωτεύουσα Δουκάτου και θα αποκτήσει έναν ασύγκριτο πλούτο μνημειακών κτιρίων. Παλάτια, θέατρα, κάστρα. Επισκεπτόμαστε το Ντουόμο και το μοναδικό Βαπτιστήριο, βλέπουμε το Δουκικό μέγαρο, την πινακοθήκη, το θέατρο Φαρνέζε, το Αρχ. Μουσείο κ.α. Χρόνος ελεύθερος στη Χριστουγεννιάτικη αγορά της πόλης. Στη συνέχεια θα μεταφερθούμε στο εκπτωτικό χωριό Fidenza, για τα εορταστικά μας ψώνια σε δελεαστικές τιμές. Επιστροφή στο Μιλάνο και διανυκτέρευση.

4η Μέρα: Μιλάνο – Λίμνη Κόμο (προαιρετικό)

Πρωινό στο ξενοδοχείο μας. Σήμερα το πρωί θα αναχωρήσουμε για το Κόμο και την ομώνυμη λίμνη του. Άφιξη και γνωριμία με την πόλη. Η προκυμαία, το ιδανικότερο μέρος για έναν ρομαντικό περίπατο, δίπλα της η Piazza Cavour - η κεντρική πλατεία με όμορφα καφέ και εστιατόρια - και ο Καθεδρικός ναός, γνωστός για τις διαφορετικές αρχιτεκτονικές τεχνοτροπίες που ενσωματώνει, είναι τα σημαντικότερα αξιοθέατα που θα δούμε κατά τη διάρκεια της περιήγησής μας. Επιστροφή το απόγευμα στο ξενοδοχείο μας και χρόνος ελεύθερος. Διανυκτέρευση.

5η Μέρα: Μιλάνο – Λάρνακα

Πρόγευμα και μεταφορά μας στο αεροδρόμιο για την πτήση της επιστροφής μας στην Λάρνακα.

Λεπτομέρειες

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ
 1. Αεροπορικά εισιτήρια Λάρνακα – Μιλάνο – Λάρνακα με πτήσεις της Cyprus Airways.
 2. Φόροι αεροδρομίων και επίναυλος καυσίμων
 3. 4 διανυκτέρευση στο Μιλάνο σε ξενοδοχείο 4* με πρόγευμα.
 4. Μεταφορές, ξεναγήσεις και περιηγήσεις σύμφωνα με το πρόγραμμα.
 5. Αρχηγός/Συνοδός καθόλη τη διάρκεια του ταξιδίου.
 6. Δημοτικοί φόροι ξενοδοχείων.
 7. Μία αποσκευή 23 κιλών και μία χειραποσκευή 10 κιλών.
 8. Υπηρεσίες των αντιπροσώπων μας.
ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ
 1. Αχθοφορικά και φιλοδωρήματα.
 2. Είσοδοι σε μουσεία, μνημεία, ανάκτορα και λοιπά αξιοθέατα που δεν αναφέρονται στα περιλαμβάνονται.
 3. Ό,τι δεν αναφέρεται ρητά στο πρόγραμμα ή αναφέρεται σαν προαιρετικό ή προτεινόμενο
ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ
 1. Οι τιμές των ταξιδιωτικών πακέτων δεν αλλάζουν κατά την ώρα της κράτησης τους.
 2. Με την κράτηση των ταξιδιωτικών πακέτων δίνετε προκαταβολή 30% της αξίας των πακέτων και η εξόφληση τους γίνεται 21 μέρες περίπου πριν την αναχώρηση.
ΚΩΔ

TKNS