Γενικά

Είναι εύκολο να καταλάβετε γιατί η Ρώμη είναι ένα από τα μέρη που δέχονται τους περισσότερους επισκέπτες στον πλανήτη: Υπάρχει παντού ιστορία

Αναχωρήσεις

ΗμερομηνίαΑπόΠροςΠτήσηΏρα
02/05/2024ΛΑΡΝΑΚΑΡΩΜΗCY 34009:00 - 11:20
05/05/2024ΡΩΜΗΛΑΡΝΑΚΑCY 34110:10 - 14:20

Τιμές (ανά άτομο)

ΞενοδοχείοΚατ.ΒάσηΔίκλινοΜονόκλινοΠαιδί
Metropolis Hotel Di Charme4*BB107914591049

Πρόγραμμα

1η μέρα: ΛΑΡΝΑΚΑ - ΡΩΜΗ

Συγκέντρωση στο αεροδρόμιο Λάρνακας και πτήση για την «αιώνια» πόλη την Ρώμη. Επιβίβαση στο λεωφορείο και μεταφορά στο ξενοδοχείο μας . Χρόνος ελεύθερος για πρώτη γνωριμία με την πόλη. Διανυκτέρευση.

2η μέρα: ΡΩΜΗ (ξενάγηση)

Πρωινό στο ξενοδοχείο και αρχίζει η ξενάγηση στην «Αιώνια Πόλη». Θα επισκεφθούμε το Κολοσσαίο, το μεγαλύτερο σωζόμενο αρχαίο ρωμαϊκό αμφιθέατρο του κόσμου, και την αψίδα του Μεγάλου Κωνσταντίνου. Περνώντας από την Οδό των Αυτοκρατορικών Αγορών στην καρδιά της αρχαίας Ρώμης, θα φτάσουμε στον λόφο του Καπιτωλίου και στην Πιάτσα Βενέτσια με το ογκώδες μνημείο αφιερωμένο στον Βίκτωρα Εμμανουήλ Β΄, τον πρώτο βασιλιά της ενωμένης Ιταλίας, στο οποίο βρίσκεται και το μνημείο του Άγνωστου Στρατιώτη, στη φημισμένη Φοντάνα Ντι Τρέβι και τέλος στην πολύβουη Πιάτσα ντι Σπάνια. Ακολούθως, θα μεταφερθούμε στη μεγαλόπρεπη Βασιλική του Αγίου Πέτρου, τη μεγαλύτερη εκκλησία του κόσμου, χτισμένη πάνω στον τάφο του Αποστόλου Πέτρου, όπου μεταξύ των άλλων θα δούμε την Πιετά του Μιχαήλ Άγγελου και το κιβώριο που δεσπόζει πάνω από τον παπικό βωμό, έργο του Μπερνίνι. Διανυκτέρευση.

3η μέρα: Ρώμη – Φλωρεντία (προαιρετικό)

Πρωινό στο ξενοδοχείο και αναχώρηση για την Φλωρεντία. Στην ξενάγησή μας θα δούμε την Πιάτσα Σαν Τζιοβάνι με το Βαπτιστήριο του Αγίου Ιωάννη και τον αναγεννησιακό Καθεδρικό Ναό Σάντα Μαρία Ντελ Φιόρε, με τον περίφημο τρούλο του Μπρουνελέσκι. Συνεχίζοντας, θα κατέβουμε ως την Πιάτσα ντε λα Σινιορία, που στολίζει το σιντριβάνι του Ποσειδώνα και αντίγραφο του αγάλματος του Δαβίδ του Μιχαήλ Άγγελου. Εδώ βρίσκεται το Παλάτσο Βέκιο, που στεγάζει σήμερα το Δημαρχείο της πόλης, και η Λότζα με αγάλματα σπουδαίων Φλωρεντίνων γλυπτών. Συνεχίζουμε για την ξακουστή και πολύ φωτογραφημένη γέφυρα Πόντε Βέκιο με τα αμέτρητα κοσμηματοπωλεία, και την Πιάτσα Ρεπούμπλικα, μία από τις κεντρικότερες πλατείες της Φλωρεντίας, με τη χαρακτηριστική αψίδα Αρκόνε και τα ιστορικά καφέ Gilli και Paszkowski. Χρόνος ελεύθερος για ψώνια στην αγορά του Σαν Λορέντζο. Αργά το απόγευμα επιστροφή στην Ρώμη και χρόνος ελεύθερος.

4η μέρα: ΡΩΜΗ – ΛΑΡΝΑΚΑ

Πρωινό στο ξενοδοχείο και αναχώρηση για το αεροδρόμιο Της Ρώμης για την πτήση επιστροφής μας στη Λάρνακα. Διανυκτέρευση.

Λεπτομέρειες

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ
 1. Αεροπορικά εισιτήρια Λάρνακα – Ρώμη – Λάρνακα με πτήσεις της Cyprus Airways.
 2. Φόροι αεροδρομίων και επίναυλος καυσίμων
 3. Διαμονή για 3 βράδια στο ξενοδοχείο Metropolis Hotel Di Charme 4* με πρόγευμα.
 4. Μεταφορές, ξεναγήσεις και περιηγήσεις σύμφωνα με το πρόγραμμα.
 5. Ελληνόφωνος Αρχηγός/Συνοδός του γραφείου μας.
 6. Δημοτικοί φόροι ξενοδοχείων.
 7. Μία αποσκευή 23 κιλών και μία χειραποσκευή 10 κιλών.
 8. Υπηρεσίες των αντιπροσώπων μας.
ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ
 1. Αχθοφορικά και φιλοδωρήματα.
 2. Είσοδοι σε μουσεία, μνημεία, ανάκτορα και λοιπά αξιοθέατα που δεν αναφέρονται στα περιλαμβάνονται.
 3. Ό,τι δεν αναφέρεται ρητά στο πρόγραμμα ή αναφέρεται σαν προαιρετικό ή προτεινόμενο.
ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ
 1. Οι τιμές των ταξιδιωτικών πακέτων δεν αλλάζουν κατά την ώρα της κράτησης τους.
 2. Με την κράτηση των ταξιδιωτικών πακέτων δίνετε προκαταβολή 30% της αξίας των πακέτων και η εξόφληση τους γίνεται 21 μέρες περίπου πριν την αναχώρηση.
ΚΩΔ

TKNS