Γενικά

Οι Βρυξέλλες είναι η μεγαλύτερη πόλη του Βελγίου και η πιο δημοφιλής, καθώς την επισκέπτονται εκατομμύρια άνθρωποι τον χρόνο.

Αναχωρήσεις

ΗμερομηνίαΑπόΠροςΠτήσηΏρα
03/05/2024ΛΑΡΝΑΚΑΒΡΥΞΕΛΛΕΣCY 62207:00 - 10:40
06/05/2024ΒΡΥΞΕΛΛΕΣΛΑΡΝΑΚΑCY 62312:40 - 17:50

Τιμές (ανά άτομο)

ΞενοδοχείοΚατ.ΒάσηΔίκλινοΜονόκλινοΠαιδί
Bedford Hotel & Congress Centre - Brussels3*BB9391159899

Πρόγραμμα

1η μέρα: Λάρνακα - Βρυξέλλες

Συγκέντρωση στο αεροδρόμιο Λάρνακας και θα πάρουμε την απευθείας πτήση για Βρυξέλλες. Άφιξη, επιβίβαση στο λεωφορείο και μεταφορά στο ξενοδοχείο μας . Χρόνος ελεύθερος για πρώτη γνωριμία με την πόλη. Οι αρχοντικές Βρυξέλλες, από τις πιο παλιές ευρωπαϊκές πόλεις, χαρακτηρίζεται για πολλούς ως η πρωτεύουσα της μπίρας, της σοκολάτας και του… σουρεαλισμού. Ένα ταξίδι που σε συνδυασμό με το παραμυθένιο Λουξεμβούργο και τις υπόλοιπες κουκλίστικες πόλεις μας οδηγεί στα βήματα των μεγάλων θαλασσοπόρων και στην αρχή της ιστορίας του κόσμου. Διανυκτέρευση.

2η μέρα: Βρυξέλλες ( Ξενάγηση)

Μετά το πρωινό αναχώρηση για την πανοραμική γνωριμία της πόλης όπου χτυπά η καρδιά της Ευρώπης. Θα επισκεφτούμε την ιστορική εμπορική συνοικία Grand Place, το άγαλμα Manneken Pis, το Atomium, τα Βασιλικά Παλάτια του Laken και ο ομώνυμος Βασιλικός Ναός, ο Γιαπωνέζικος Πύργος και η Κινέζικη Παγόδα, το Χρηματιστήριο, η Πλατεία Grand Sablon με τον ομώνυμο Ναό της Παναγίας γοτθικού ρυθμού και τα υπέροχα παραδοσιακά εστιατόρια, το Εθνικό Ωδείο, το Δικαστικό Μέγαρο, το Μουσείο Καλών Τεχνών, τη Βασιλική πλατεία με τα Βασιλικά Ανάκτορα, το Ευρωκοινοβούλιο και την Αψίδα του Θριάμβου.

3η μέρα: Βρυξέλλες – Γάνδη – Μπρυζ (Προαιρετικό)

Πρωινό και ακολουθεί μονοήμερη εκδρομή στη Γάνδη και το Μπρύζ. Αρχικά θα επισκεφτούμε τη μεσαιωνική πόλη Μπρυζ την πρωτεύουσα και μεγαλύτερη πόλη της επαρχίας της Δυτικής Φλάνδρας, μια από τις ομορφότερες πόλεις της κεντρικής Ευρώπης. Περιήγηση στα αξιοθέατα της πόλης, το πάρκο με τη «Λίμνη της Αγάπης», το παλαιότερο νοσοκομείο στην Ευρώπη του Αγίου Ιωάννη, τον Ναό της Παναγίας, την πολυφωτογραφημένη γέφυρα του Αγίου Βονιφάτιου, το Μέγαρο των Αρχόντων, τους Κήπους του Arends, το Κολέγιο της Ευρώπης, το πρώτο Χρηματιστήριο στον κόσμο και το ιστορικό κέντρο, ένα μοναδικό στολίδι της πόλης. Αμέσως μετά θα πάμε στην Γάνδη η οποία διαθέτει πολύ όμορφο ιστορικό κέντρο με χαρακτηριστικά κτίσματα μεσαιωνικής και αναγεννησιακής αρχιτεκτονικής, τα οποία αναπαλαιώθηκαν και συντηρούνται άψογα. Το ιστορικό κέντρο της πόλης είναι η μεγαλύτερη περιοχή στο Βέλγιο όπου δεν επιτρέπεται η κυκλοφορία αυτοκινήτων. Θα επισκεφτούμε τον καθεδρικό ναό του Αγίου Βονιφάτη. Εκεί θα δούμε έργα του Ρούμπεν, του Ιερώνυμου Μπός και το υπέροχο τρίπτυχο «μυστικός αμνός» που αποδίδεται στους αδερφούς Βαν Έικ. Θα δούμε το κάστρο των ιπποτών και θα γνωρίσουμε την πόλη που υπήρξε κατά τον μεσαίωνα ένα σπουδαίο εμπορικό λιμάνι της Ευρώπης. Επιστροφή αργά το απόγευμα στις Βρυξέλλες.

4η μέρα: Βρυξέλλες - Λάρνακα

Πρωινό στο ξενοδοχείο και αναχώρηση για το αεροδρόμιο των Βρυξελλών για την πτήση επιστροφής μας στη Λάρνακα.

Λεπτομέρειες

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ
 1. Αεροπορικά εισιτήρια Λάρνακα – Βρυξέλλες - Λάρνακα με απευθείας πτήσεις της Cyprus Airways.
 2. Φόροι αεροδρομίων και επίναυλος καυσίμων
 3. Διαμονή για 3 βράδια στο ξενοδοχείο BEDFORD 3* στο κέντρο με πρόγευμα.
 4. Μεταφορές, ξεναγήσεις και περιηγήσεις όπως αναφέρονται στο πρόγραμμα.
 5. Ελληνόφωνος Αρχηγός/Συνοδός του γραφείου μας.
 6. Ελληνόφωνος ξεναγός στις Βρυξέλλες.
 7. Δημοτικοί φόροι ξενοδοχείων.
 8. Μια αποσκευή 23 κιλών και μια χειραποσκευή 10 κιλών.
 9. Υπηρεσίες των αντιπροσώπων μας.
ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ
 1. Είσοδοι σε μουσεία, μνημεία, ανάκτορα και λοιπά αξιοθέατα.
 2. Αχθοφορικά και φιλοδωρήματα.
 3. Ότι δεν αναφέρετε στα περιλαμβάνονται ή αναφέρετε σαν προαιρετικό ή προτεινόμενο.
ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ
 1. Οι τιμές των ταξιδιωτικών πακέτων δεν αλλάζουν κατά την ώρα της κράτησης τους.
 2. Με την κράτηση των ταξιδιωτικών πακέτων δίνετε προκαταβολή 30% της αξίας των πακέτων και η εξόφληση τους γίνεται 21 μέρες περίπου πριν την αναχώρηση.
ΚΩΔ

TKNS