Μπαγκόκ City & Κο Σαμούι 9 μέρες

placeΜπαγκόκΚατηγορία: Γαμήλια

Γενικά

Η Ταϊλάνδη, επίσημα το Βασίλειο της Ταϊλάνδης και παλαιότερα γνωστή ως Σιάμ, είναι μια χώρα στη Νοτιοανατολική Ασία. Βρίσκεται στο κέντρο της Ινδοκινέζικης χερσονήσου, αποτελείται από 76 επαρχίες και καλύπτει έκταση 513.120 τετραγωνικών χιλιομέτρων (198.120 τετραγωνικά μίλια) και πληθυσμό άνω των 66 εκατομμυρίων ανθρώπων. Η Ταϊλάνδη είναι η 50η μεγαλύτερη χώρα στον κόσμο ανά χερσαία έκταση και η 22η πιο πυκνοκατοικημένη χώρα στον κόσμο. Η πρωτεύουσα και η μεγαλύτερη πόλη είναι η Μπανγκόκ, μια ειδική διοικητική περιοχή. Η Ταϊλάνδη συνορεύει βόρεια με τη Μιανμάρ και το Λάος, στα ανατολικά από το Λάος και την Καμπότζη, στα νότια από τον Κόλπο της Ταϊλάνδης και τη Μαλαισία, και στα δυτικά από τη Θάλασσα Ανταμάν και το νότιο άκρο της Μιανμάρ. Τα θαλάσσια σύνορά του περιλαμβάνουν το Βιετνάμ στον Κόλπο της Ταϊλάνδης στα νοτιοανατολικά και την Ινδονησία και την Ινδία στη Θάλασσα Ανταμάν στα νοτιοδυτικά. Ονομαστικά, η Ταϊλάνδη είναι μια συνταγματική μοναρχία και κοινοβουλευτική δημοκρατία. Ωστόσο, στην πρόσφατη ιστορία, η κυβέρνησή της έχει βιώσει πολλά πραξικοπήματα και περιόδους στρατιωτικών δικτατοριών. Οι λαοί της Ταϊλάνδης μετανάστευσαν από τη νοτιοδυτική Κίνα στην ηπειρωτική Νοτιοανατολική Ασία από τον 11ο αιώνα. Η παλαιότερη γνωστή αναφορά της παρουσίας τους στην περιοχή με το ομώνυμο σιαμέζος χρονολογείται από τον 12ο αιώνα. Διάφορα βασίλεια της Ινδίας, όπως τα βασίλεια των Μον, η αυτοκρατορία των Χμερ και τα κράτη της Μαλαισίας κυβέρνησαν την περιοχή, ανταγωνιζόμενες τις ταϋλανδέζικες πολιτείες όπως τα βασίλεια των Ngoenyang, Sukhothai, Lan Na και Ayutthaya, τα οποία ανταγωνίζονταν το ένα το άλλο. Η τεκμηριωμένη ευρωπαϊκή επαφή ξεκίνησε το 1511 με μια πορτογαλική διπλωματική αποστολή στην Αγιουτάγια, η οποία έγινε περιφερειακή δύναμη στα τέλη του 15ου αιώνα. Η Αγιουτάγια έφτασε στο αποκορύφωμά της κατά τη διάρκεια της κοσμοπολίτικης βασιλείας των Ναράι (1656–1688), σταδιακά υποχώρησε στη συνέχεια έως ότου τελικά καταστράφηκε στον πόλεμο Βιρμανίας-Σιάμ του 1767 Ο Ταξίν (γ. 1767-1782) επανένωσε γρήγορα το κατακερματισμένο έδαφος και ίδρυσε το βραχύβιο βασίλειο Thonburi. Του διαδέχτηκε το 1782 ο Βούδας Yodfa Chulaloke (περ. 1782-1809), ο πρώτος μονάρχης της σημερινής δυναστείας Τσάκρι.

Τιμές (ανά άτομο)

ΞενοδοχείοΚατ.ΒάσηΔίκλινο
Bangkok Hotels
Atrium Bangkok - Superior4*BB€868
Eastin Grand Hotel Sathorn - Superior4*BB€889
Eastin Hotel Makkasan - Superior4*BB€860
Le Meridien Bangkok - Vista5*BB€1000
Pullman Bangkok - Deluxe5*BB€924
Shangri La(min 3 nights) - Deluxe5*BB€1027
Ten Face - 1 Bdrm Suite4*supBB€884
Koh Samui Hotels
Buri Rasa - Deluxe4*BB€584
Centara Grand - Deluxe Ocean View4*supBB€555
Intercontinental Baan Taling - Ocean View5*BB€796
Le Meridien Koh Samui - Veranda Suite5*BB€760
Nora Buri - Deluxe Hillside5*BB€760
Sala Samui Resort - Deluxe Balcony4*BB€643

Λεπτομέρειες

Περιλαμβάνει
 • Αεροπορικά εισιτήρια Λάρνακα – Μπαγκόκ – Λάρνακα
 • Αεροπορικά εισιτήρια Μπαγκόκ – Κο Σαμούι – Μπαγκόκ
 • 7 διανυκτερεύσεις σε επιλεγμένα ξενοδοχεία με πρόγευμα, ημιδιατροφή ή πλήρης διατροφή όπως αναφέρονται στο πρόγραμμα
 • Μεταφορές από και προς το αεροδρόμιο της Μπαγκόκ
 • Μεταφορές από και προς το αεροδρόμιο στο Κο Σαμούι
 • Φ.Π.Α
 • 24 ώρη εξυπηρέτηση από τα γραφεία μας στην Κύπρο
 • Αναμνηστικό δώρο
 • Φόροι αεροδρομίων & επίναυλος καυσίμων
Δεν περιλαμβάνει
 • Ασφάλεια ταξιδιού
 • ‘Εξοδα βίζας για την Ταϊλάνδη
 • Ότι δεν αναφέρεται ρητά στο πρόγραμμα ή αναφέρεται σαν προαιρετικό ή προτεινόμενο
Σημαντικές σημειώσεις
 1. Θεώρηση διαβατηρίου για την Ταϊλάνδη από το Προξενείο της Κύπρου € ή κατά την άφιξη $. Και οι 2 τιμές αναφέρονται ενδεικτικά.
 2. H επιβεβαίωση των υπηρεσιών υπόκεινται στην διαθεσιμότητα κατά την κράτηση
 3. Οι τιμές είναι ενδεικτικές και ενδέχεται να αυξομειωθούν αναλόγως διαθεσιμότητας. Παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας για τις τελευταίες τιμές και πληροφορίες.