Ιδιωτικώς και Ομαδικώς

Για όλους όσους θέλουν να ταξιδέψουν ομαδικά στο ξενοδοχείο τους, αλλά δεν είναι σίγουροι πώς να το κάνουν, η Orthodoxou Travel προσφέρει ομαδική μεταφορά ως την τέλεια λύση.

Ομαδική μεταφορά με λεωφορείο ή πούλμαν

Το πλεονέκτημα της Orthodoxou Travel είναι ότι μπορείτε να αποφασίσετε ποιος τύπος μεταφοράς ανταποκρίνεται καλύτερα στις ανάγκες σας. Δεν είναι πάντα εύκολο να βρείτε αυθόρμητα μια βόλτα στο ξενοδοχείο σας με ένα μεγάλο γκρουπ. Εάν χρειάζεστε ομαδική μεταφορά, μπορείτε να στείλετε αίτημα στην Orthodoxou Travel, εάν θέλετε μια ιδιωτική μεταφορά, η οποία είναι δυνατή μέχρι έναν ορισμένο αριθμό επιβατών ή μια μεταφορά με λεωφορείο. Με την πρώτη επιλογή έχετε οδηγό και βανάκι αποκλειστικά για την ομάδα σας, δεν χρειάζεται να περιμένετε κανέναν άλλο και θα οδηγηθείτε απευθείας στο ξενοδοχείο σας.

Μεταφορά με λεωφορείο για ταξιδιώτες με περιορισμένο προϋπολογισμό

Η δεύτερη επιλογή, μεταφορά με λεωφορείο, σημαίνει ότι εσείς και η ομάδα σας θα μεταφερθείτε μαζί με άλλους επισκέπτες στα αντίστοιχα ξενοδοχεία σας. Ένα λεωφορείο μπορεί να σημαίνει ότι πρέπει να περιμένετε με τον οδηγό έως ότου όλοι οι επιβάτες φτάσουν και μεταφερθούν στα ξενοδοχεία τους, αλλά ένα λεωφορείο είναι φθηνότερο από ένα βανάκι και στο λεωφορείο έχετε τη δυνατότητα να συναντήσετε άλλους τουρίστες.