Φάτε, πιείτε και χαρείτε!

Φάτε, πιείτε και χαρείτε!


Απολαύστε μια ατελείωτη επιλογή φαγητού, ποτού και ψυχαγωγίας σε ένα νησί όπου το ποικίλο και συναρπαστικό φάσμα εμπειριών ξεπερνά το μικρό του μέγεθος.

Ως ένα παραδοσιακό νησί της Μεσογείου που είναι επίσης πλήρες μέλος της Ευρωπαϊκής Ένωσης (ΕΕ), μπορείτε να επιλέξετε μια διαδρομή παράδοσης, αυθεντικότητας και τοπικής γοητείας ή την ποικιλία ενός σύγχρονου, διεθνούς συνδυασμού - και τα δύο εξίσου δελεαστικά.

Η νόστιμη, παραδοσιακή κουζίνα του νησιού είναι μια ζωντανή και υγιεινή συνένωση ελληνικών και μέσο-Ανατολικών γεύσεων, που χαρακτηρίζεται από φρέσκα, τοπικά υλικά και απόλαυση στο ύπαιθρο - κάτω από τον ήλιο ή τα αστέρια. Το καλωσόρισμα στις παραδοσιακές εγκαταστάσεις είναι πάντα ζεστό και σας περιβάλλει, είτε δοκιμάζετε ένα γεύμα μεζέ για πρώτη φορά, συμμετέχοντας σε μια παράσταση λαογραφικής ψυχαγωγίας ή συμμετέχετε με το χορό και τη χαρά σε ένα μπουζούκια. Το πολιτιστικό ημερολόγιο γεμίζει επίσης με κυπριακούς εορτασμούς και φεστιβάλ όλο το χρόνο, από την απόδοση τιμής των θρησκευτικών ημερομηνιών και των αγίων, ως το γλέντι μιας συγκομιδής ή η έκθεση με υπερηφάνεια για τα  τοπικά προϊόντα, έργα τέχνης ή χειροτεχνία.

Το πιο σύγχρονο πρόσωπο του νησιού αντικατοπτρίζεται στα μυριάδες εστιατόρια που καλύπτουν όλες τις γαστρονομικές γωνιές του πλανήτη με πιο εξωτικά και έθνικ δείπνα, ενώ παμπ, μπαρ και κλαμπ παίζουν διεθνείς επιτυχίες και καλωσορίζουν DJ και μουσικούς από όλο τον κόσμο. Από τα συναρπαστικά πάρτι στην παραλία και τα μοντέρνα καφενεία, έως τα κορυφαία μπαλέτα και τις όπερες, η Κύπρος αγκαλιάζει τον πολιτισμό και τις τέχνες όλων των χωρών και τις συγχωνεύει με το δικό της μοναδικό σκηνικό αρχαίων αμφιθεάτρων, πλακόστρωτων πλατειών, ελικοειδών δρόμων και παράκτιων στρωμάτων.

Είτε ξεκινήσετε μια έντονη βραδινή έξοδο, εκτιμώντας τις καλύτερες πτυχές του ποτού και του φαγητού, είτε βυθιστείτε ως θεατής σε μια πολιτιστική προσφορά, θα διαπιστώσετε ότι η Κύπρος είναι ταυτόχρονα παραδοσιακή και σύγχρονη, εκλεπτυσμένη και γεμάτη ζωή, αλλά, αναμφισβήτητα, ένα μοναδικός προορισμός αναψυχής ... Απολαύστε!