Μήνας του Μέλιτος

Τους επόμενους μήνες θα πάρετε αποφάσεις που επηρεάζουν τις πιο σημαντικές ημέρες της ζωής σας. Φυσικά η γαμήλια τελετή είναι η πιο σημαντική στιγμή αυτής της ημέρας, όμως ένα άλλο σημαντικό ζήτημα της γιορτής τούτης είναι ο μήνας του μέλιτος που θα απολαύσετε με τον εκλεκτό της καρδιάς σας.

Το μήνα του μέλιτος των ονείρων σας ξεκινά από εμάς. Μετά τον ενθουσιασμό και το άγχος του γάμου, τα περισσότερα ζευγάρια θέλουν τις διακοπές του μέλιτος να είναι όσο το δυνατόν πιο ξεκούραστες και ήσυχες. Οι τομείς της ειδικότητάς μας είναι σε διακοπές στη Μέση Ανατολή, την Άπω Ανατολή, την Αυστραλία, την Καραϊβική και φυσικά τη Μεσόγειο. Έχουμε διαπραγματευτεί ειδικές τιμές απευθείας με τους προμηθευτές μας και προσφέρουμε εξαιρετική αξία καθώς και το υψηλότερο επίπεδο επαγγελματισμού. Μάλιστα, πολλοί καθιερωμένοι προορισμοί, όπως οι Μαλδίβες, ο Μαυρίκιος, οι Σεϋχέλλες, τα Νησιά των Φίτζι, κλπ, περιλαμβάνουν πολυτελείς εγκαταστάσεις σπα και θέρετρα υγείας, ιδανικά για χαλάρωση μετά τη μεγάλη μέρα.

Επικοινωνήστε μαζί μας και θα κάνουμε το μήνα του μέλιτος το ταξίδι των ονείρων σας. Ως ειδικοί στα ταξίδια περιμένουμε να σας βοηθήσουμε να δημιουργήσετε το πιο αξέχαστο ταξιδιωτικό πακέτο. Η ημέρα του γάμου σας είναι μια σημαντική μέρα. Ίσως η πιο σημαντική μέρα στη ζωή σας, αλλά ο μήνας του μέλιτος είναι η πιο αξέχαστη εμπειρία στη ζωή σας. Κάντε το ξεχωριστό, κάντε το μοναδικό, κάντε το για εσάς!