Σχολές Γλωσσών

Η Κύπρος είναι το καλύτερο μέρος για να συνδυάσετε τη μελέτη με τις υπέροχες διακοπές! Αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι η Κύπρος ήταν βρετανική αποικία και σχεδόν όλοι μιλούν αγγλικά. Γι 'αυτό μπορείτε να εξασκηθείτε στις γλωσσικές σας δεξιότητες απολαμβάνοντας την παραλία και τον ήλιο! Το νησί μπορεί να υπερηφανεύεται για 350 μέρες τον ήλιο ετησίως και για να δροσιστείτε τους καλοκαιρινούς μήνες μπορείτε να κολυμπήσετε στην πισίνα του ξενοδοχείου, στη θάλασσα - που βρίσκεται ακριβώς στο κατώφλι σας - ή να απολαύσετε τη "μεγαλύτερη βουτιά στο νησί" στο υδάτινο πάρκο Λεμεσός. Η Κύπρος έχει πλούσια και ποικίλη ιστορία και όλοι οι μαθητές έχουν την ευκαιρία να επισκεφθούν πολλά ενδιαφέροντα μέρη και να απολαύσουν τον πλούσιο πολιτισμό, τις παραδόσεις και την κουζίνα του νησιού.

Γνωρίζουμε ότι η ποιότητα του χώρου και η διδασκαλία είναι πολύ σημαντικά στοιχεία γλωσσικών ταξιδιών για ξένους μαθητές. Προσφέρουμε μια ποικιλία νέων προγραμμάτων κατά τη διάρκεια του έτους καθώς και τη δημιουργία νέων προγραμμάτων σπουδών και δραστηριοτήτων για το καλοκαίρι. Οι μαθητές μένουν στην πανεπιστημιούπολη σε ένα άνετο ξενοδοχείο, που βρίσκεται μόλις 15-20 λεπτά με τα πόδια από το σχολείο. Ωστόσο, μπορούμε να οργανώσουμε καθημερινό σχολικό λεωφορείο κατόπιν αιτήματος.

Παρέχουμε ενθαρρυντικά και αποτελεσματικά γλωσσικά προγράμματα που ανταποκρίνονται στις ανάγκες και τις απαιτήσεις των διεθνών μαθητών μας. Ένας από τους κύριους στόχους μας είναι οι μαθητές να μάθουν να συνεργάζονται με άλλους και να αναπτύσσουν μια ποικιλία γλωσσικών και κοινωνικών δεξιοτήτων μέσω καινοτόμων και σύγχρονων μεθόδων. Οι μαθητές βρίσκουν τα μαθήματα διασκεδαστικά και εμπνευσμένα, επειδή διεξάγονται με πολύ διαφορετικό τρόπο από αυτό που έχουν συνηθίσει στο σχολείο. Μαθαίνουν να επικοινωνούν και να αλληλεπιδρούν με ανθρώπους από άλλες χώρες και άλλους πολιτισμούς. Αυτό οδηγεί σε αμοιβαία κατανόηση και ανοχή απέναντι στους άλλους και δημιουργούνται ισχυρές φιλίες που συνεχίζονται, ακόμη και μετά την έξοδο των μαθητών από την Κύπρο.