Ιατρικός τουρισμός

Ο συνδυασμός της υγειονομικής περίθαλψης με τις χαλαρωτικές διακοπές προσφέρει τα οφέλη της κορυφαίας ιατρικής περίθαλψης σε οικονομικά αποδοτικές τιμές, σε συνδυασμό με την ευκαιρία να αναζωογονηθείτε σε ένα όμορφο νησί ηλιοφάνειας που αποκαθιστά το μυαλό και την ψυχή, καθώς και το σώμα.

Η Κύπρος έγινε γρήγορα δημοφιλής επιλογή για ιατρικό τουρισμό, χάρη σε μια μεγάλη γκάμα σύγχρονων ιδιωτικών νοσοκομείων και κλινικών. Εξαιρετικές εγκαταστάσεις με υπερσύγχρονο εξοπλισμό και έμπειρους και εξειδικευμένους γιατρούς και ιατρικό προσωπικό - σε μεγάλο βαθμό εκπαιδευμένο στην Ευρώπη ή τις ΗΠΑ. Ως εκ τούτου, προσφέρει μια υπηρεσία ενιαίας παρεχόμενης υπηρεσίας από τη θεραπεία έως την ανάρρωση.

Από ετήσιες εξετάσεις, αισθητική ή επανορθωτική χειρουργική, φυσιοθεραπεία, αιμοκάθαρση νεφρού, καρδιακή φροντίδα, οδοντιατρική και χειρουργική επέμβαση, έως θεραπεία υπογονιμότητας, το νησί προσφέρει γοητευτικές διακοπές σε ελκυστικές τιμές, με πρόσθετα κίνητρα και πλεονεκτήματα.

Η αξιοζήλευτη τοποθεσία του νησιού, το οποίο είναι εύκολα προσβάσιμο από πολλές χώρες, ενώ επιτρέπει επίσης στους ασθενείς να κάνουν κράτηση για μια επέμβαση με την άφιξη τους είναι παράγοντες ευκολίας. Τα ραντεβού της ίδιας ημέρας είναι ο κανόνας και μπορείτε να δείτε μια εκπληκτική γκάμα ειδικών είτε σε ένα μόνο ιατρικό κέντρο είτε σε μικρή απόσταση με το αυτοκίνητο. Στείλτε μας το ερώτημά σας και θα σας παρέχουμε όλες τις περαιτέρω λεπτομέρειες!