Φυσικά μονοπάτια (πεζοπορία)

Μετά από μια μέρα περπατήματος, τα πάντα έχουν διπλάσια αξία!


Σύμφωνα με την παράδοση, ο καλύτερος τρόπος για να γνωρίσετε πραγματικά ένα μέρος είναι να το περπατήσετε. Και παρά το μικρό μέγεθος του, το νησί της Κύπρου ενσωματώνει εντυπωσιακά 10.000 χρόνια στο φυσικό του περιβάλλον και στο ποικίλο τοπίο που είναι έτοιμα για εξερεύνηση και ανακάλυψη.

Με ευνοϊκό κλίμα όλο το χρόνο, η υπέροχη ύπαιθρος του νησιού είναι εύκολα προσβάσιμη και προσφέρει πολλές ευκαιρίες για να ταξιδέψετε στη φύση, την ιστορία και τον πολιτισμό, χάρη στα πολλά μονοπάτια και τα μονοπάτια της φύσης. Έχουν δημιουργηθεί συνολικά 52 καθορισμένα μονοπάτια πεζοπορίας για να αναδείξουν τα όμορφα τοπία και τον έντονο μεσογειακό χαρακτήρα του νησιού. Περπατώντας τους, μπορείτε να δείτε ένα θησαυρό από ποικίλη πανίδα και χλωρίδα, καθώς και τα απομεινάρια της μεταλλευτικής κληρονομιάς του νησιού και άλλα ενδιαφέροντα μνημεία.

Ενώ ορισμένα μονοπάτια είναι πιο δύσκολα από άλλα, όλα είναι απόλαυση για τις αισθήσεις, ειδικά τους μήνες της άνοιξης, όταν μπορείτε να ζήσετε τα αξιοθέατα, τους ήχους και τις μυρωδιές της φύσης σε πλήρη άνθηση και σε όλη τη ζωντανή δόξα της. Απολαύστε φυσικά μονοπάτια με επαγγελματίες για πεζοπορία!