Γενικά

Τα καταγάλανα νερά της Κυανής Ακτής συνθέτουν ένα εντυπωσιακό φόντο για την κομψή Νίκαια. Αναπνεύστε τον καθαρό μεσογειακό αέρα κάνοντας βόλτα στη διάσημη Promenade des Anglais, γοητευτείτε από τους γραφικούς δρόμους της Παλιάς πόλης ή απολαύστε πανοραμική θέα ολόκληρης της πόλης από την κορυφή του Λόφου του Κάστρου.

Αναχωρήσεις

ΗμερομηνίαΑπόΠροςΠτήσηΏρα
04/05/2024ΛΑΡΝΑΚΑΝΙΚΑΙΑCY 38607:00 - 10:00
07/05/2024ΛΑΡΝΑΚΑΝΙΚΑΙΑCY 38719:20 - 23:59

Τιμές (ανά άτομο)

ΞενοδοχείοΚατ.ΒάσηΔίκλινοΜονόκλινοΠαιδί
RIVIERA HOTEL4*BB€1137€1295€1119

Πρόγραμμα

1η μέρα: ΛΑΡΝΑΚΑ - ΝΙΚΑΙΑ

Συγκέντρωση στο αεροδρόμιο Λάρνακας και πτήση για Νίκαια. Επιβίβαση στο λεωφορείο και μεταφορά στο ξενοδοχείο μας . Χρόνος ελεύθερος για πρώτη γνωριμία με την πόλη. Διανυκτέρευση.

2η μέρα: ΝΙΚΑΙΑ

Μετά το πρωινό και αναχώρηση για επίσκεψη στην Αντίμπ (αρχαία Αντίπολη) και θα την εξερευνήσουμε περπατώντας στα γραφικά σοκάκια της. Θα περάσουμε από το παζάρι, από το μουσείο του Πικάσο (εξωτερικά), το σπίτι του Νίκου Καζαντζάκη (εξωτερικά), τις συντεχνίες των βαφέων, ραπτών και βυρσοδεψείων, το αρχαιολογικό μουσείο (εξωτερικά) με τις ελληνορωμαϊκές αρχαιότητες κλπ.
Ακολουθεί πανοραμική ξενάγηση γνωριμίας με την όμορφη πόλη της Νίκαιας, το «Παρίσι της Μεσογείου». Χρόνος ελεύθερος για μια βόλτα στην ειδυλλιακή περιοχή, κατά μήκος της περίφημης Promenade des Anglais. Γύρω από το ξενοδοχείο μας και στην καρδιά της πόλης, στην πλατεία Σαλεγιά, στην παλιά Νίκαια (πρόποδες ακρόπολης), θα βρείτε δεκάδες εστιατόρια και γραφικά καφέ. Η Νίκαια όμως, ως πρωτεύουσα της Κυανής Ακτής, κρύβει πολλές ομορφιές. Είναι κομψή και δημοφιλής πόλη, ζωντανή και χαρούμενη, υπερήφανη για το παρελθόν και το παρόν της. Έχει πολλά μνημεία, εκκλησίες, μουσεία πάρκα και κήπους και μονοπάτια που από το ιστορικό της κέντρο κανείς μπορεί να βρεθεί στους γύρω λόφους για να θαυμάσει τη θέα της πόλης και της Κορνίς από τα ψηλά. Και φυσικά, η Νίκαια φημίζεται επίσης για την γαστρονομία της και τα exclusive εστιατόριά της. Διανυκτέρευση.

3η μέρα: NIKAIA – ΕΖ – ΜΟΝΑΚΟ – ΜΟΝΤΕ ΚΑΡΛΟ

Πρωινό και αναχώρηση για το μεσαιωνικό χωρίο Εζ, για επίσκεψη στο εργοστάσιο παραγωγής αρωμάτων Fragonard. Χρόνος ελεύθερος για καφέ και βόλτα στα πανέμορφα σοκάκια του χωριού. Στη συνέχεια αναχώρηση για το κοσμοπολίτικο πριγκιπάτο του Μονακό ξεκινώντας την επίσκεψη μας από την παλιά πόλη. Θα δούμε το παλάτι των Μονεγάσκων, τον Καθεδρικό Ναό και το Ωκεανογραφικό Μουσείο. Ακολουθώντας την πίστα του GrandPrix θα επισκεφθούμε το Μόντε Κάρλο. Ελεύθερος χρόνος στην πλατεία του καζίνου για βόλτες και φωτογραφίες. Επιστροφή το απόγευμα στην Νίκαια. Διανυκτέρευση.

4η μέρα: NIKAIA - ΛΑΡΝΑΚΑ

Πρωινό στο ξενοδοχείο και μέρα ελεύθερη μέχρι την αναχώρηση για το αεροδρόμιο Της Νίκαιας για την πτήση επιστροφής μας στη Λάρνακα.

Λεπτομέρειες

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ
 1. Αεροπορικά εισιτήρια Λάρνακα – Nίκαια – Λάρνακα με πτήσεις της Cyprus Airways.
 2. Φόροι αεροδρομίων και επίναυλος καυσίμων
 3. Διαμονή για 3 βράδια στο ξενοδοχείo RIVIERA NICE 4* με πρόγευμα.
 4. Μεταφορές, ξεναγήσεις και περιηγήσεις σύμφωνα με το πρόγραμμα.
 5. Ελληνόφωνος Αρχηγός/Συνοδός του γραφείου μας.
 6. Δημοτικοί φόροι ξενοδοχείων.
 7. Μία αποσκευή 23 κιλών και μία χειραποσκευή 10 κιλών.
 8. Υπηρεσίες των αντιπροσώπων μας.
ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ
 1. Αχθοφορικά και φιλοδωρήματα.
 2. Είσοδοι σε μουσεία, μνημεία, ανάκτορα και λοιπά αξιοθέατα που δεν αναφέρονται στα περιλαμβάνονται.
 3. Ό,τι δεν αναφέρεται ρητά στο πρόγραμμα ή αναφέρεται σαν προαιρετικό ή προτεινόμενο.
ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ
 1. Οι τιμές των ταξιδιωτικών πακέτων δεν αλλάζουν κατά την ώρα της κράτησης τους.
 2. Με την κράτηση των ταξιδιωτικών πακέτων δίνετε προκαταβολή 30% της αξίας των πακέτων και η εξόφληση τους γίνεται 21 μέρες περίπου πριν την αναχώρηση.
ΚΩΔ

TKNS