ΑΥΣΤΡΙΑ / ΤΣΕΧΙΑ / ΣΛΟΒΑΚΙΑ - 7 ΜΕΡΕΣ - ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ 2024

placeΒιέννηΚατηγορία: Kαλοκαιρινές Διακοπές 2024

Γενικά

Διανυκτερεύσεις: Βιέννη (2), Πράγα (3), Μπρατισλάβα (1)

Αναχωρήσεις

ΗμερομηνίαΑπόΠροςΠτήσηΏρα
30/07 ,06/08 ,20/08 ,23/07 ,13/08 ,16/07ΛΑΡΝΑΚΑΒΙΕΝΝΗOS 83217:25 - 19:45
06/08, 12/08, 26/08, 29/07, 19/08, 22/07ΒΙΕΝΝΗΛΑΡΝΑΚΑOS 83112:35 - 16:35

Τιμές (ανά άτομο)

ΗμερομηνίεςΚατ.ΒάσηΔίκλινοΜονόκλινοΤρίκλινοΠαιδί
16/07, 23/07, 30/07, 20/084*BB€1129€1479€1129€789
06/08, 13/084*BB€1159€1499€1159€789

Πρόγραμμα

1η Μέρα: Λάρνακα - Βιέννη

Συγκέντρωση στο αεροδρόμιο Λάρνακας και αναχώρηση για Βιέννη με απευθείας πτήσεις των Αυστριακών αερογραμμών. Άφιξη, υποδοχή από τον αρχηγό σας, μεταφορά στο ξενοδοχείο και τακτοποίηση δωματίων.

2η Μέρα: Βιέννη - Πανοραμική περιήγηση – Ανάκτορα Σενμπρούν

Πρόγευμα και σήμερα θα περιηγηθούμε στην περίφημη λεωφόρο του Pινγκ, όπου θα θαυμάσουμε τα πιο σημαντικά αξιοθέατα της Βιέννης, όπως το Δημοτικό Πάρκο, την Όπερα, το Τετράγωνο των Μουσείων, την πύλη του Φραγκίσκου Ιωσήφ, το νεοκλασικό Κοινοβούλιο, το Δημαρχείο γοτθικού ρυθμού, το παλιό Ανακτορικό Θέατρο, το Πανεπιστήμιο και την Εκκλησία του Tάμματος, την εκπληκτική εκκλησία του Αγίου Καρόλου. Στη συνέχεια θα επισκεφθούμε τα θερινά ανάκτορα του Σενμπρούν και θα περπατήσουμε στους υπέροχους του κήπους. Επιστροφή στο ξενοδοχείο.

3η Μέρα: Βιέννη - Τσέσκυ Κρουμλόβ - Πράγα

Πρόγευμα και θα αναχωρήσουμε για τη Πράγα. Καθοδόν θα επισκεφθούμε τη πόλη Τσέσκυ Κρουμλόβ, μια διατηρημένη μεσαιωνική πόλη στη νότια Βοημία. Είναι ένα από τα σημαντικότερα μνημεία της ΟΥΝΕΣΚΟ στην Ευρώπη. Στη ξενάγηση μας θα δούμε την πλατεία με τα γοτθικά και αναγεννησιακά κτίρια, το δημαρχείο, την εκκλησία του Αγίου Βίτου και το μοναδικό μεσαιωνικό κάστρο με τους κήπους. Χρόνος ελεύθερος για καφέ και βόλτα στα στενά δρομάκια της μεσαιωνικής πόλης. Αναχώρηση για τη Πράγα. Άφιξη στο ξενοδοχείο και τακτοποίηση δωματίων. Χρόνος στη διάθεση σας για μια πρώτη γνωριμία με την παραμυθένια πόλη.

4η Μέρα: Πράγα - Καστρούπολη - Περιπατητική Περιήγηση Πράγας

Πρόγευμα και στη σημερινή μας περιήγηση θα θαυμάσουμε την Πράγα αρχίζοντας από την Καστρούπολη, που απλώνεται πάνω στον βράχο της Μάλα Στράνα. Μεταξύ άλλων θα δούμε το κάστρο Χρατσάνι, το Καθεδρικό Ναό του Αγίου Βίτου, τη «βασιλική» του Αγ. Γεωργίου, το Βασιλικό Παλάτι, το δρομάκι των αλχημιστών και το Λορέττο. Στο ιστορικό κέντρο θα δούμε τα σημαντικότερα κτίρια της παλιάς πόλης όπως το Δημαρχείο με το αστρονομικό ρολόι, ορόσημο της πόλης, που κατασκευάστηκε το 1420, που στο κτύπο κάθε ώρας κάνουν «παρέλαση οι 12 απόστολοι», και την πλατεία. Περπατώντας θα φτάσουμε και θα διασχίσουμε την πέτρινη γέφυρα του Καρόλου πάνω από τον ποταμό Μολδάβα με τα 30 αγάλματα και την πλατεία των Ιπποτών του Σταυρού.

5η Μέρα: Πράγα – Κρουαζιέρα στο Μολδάβα

Πρωινό και αναχώρηση για μια 2ωρη κρουαζιέρα στο ποταμό Μολδάβα όπου θα έχουμε την ευκαιρία να θαυμάσουμε την Πράγα εν πλώ. Η κρουαζιέρα θα συνοδεύεται από γεύμα σε μπουφέ. Μετά το γεύμα ελεύθεροι για μια βόλτα στην πόλη. Για το βράδυ σας προτείνουμε να παρακολουθήσετε μια παράσταση «Μαύρου Θεάτρου», όπερα κ.α..

6η Μέρα: Πράγα - Μπρατισλάβα - Περιήγηση – Κάστρο Μπρατισλάβα – Κάστρο Ντεβίν

Πρωινό και αναχώρηση για τη πρωτεύουσα της Σλοβακίας τη Μπρατισλάβα, μια από τις ομορφότερες πόλεις που βρίσκονται πάνω στην πορεία του Δούναβη. Στη περιήγηση της πόλης που στο παρελθόν ήταν γνωστή με το γερμανικό όνομα Πρέσμπουρκ θα δούμε το ιστορικό κέντρο με τον Καθεδρικό του Αγίου Μαρτίνου, το παλιό ιστορικό δημαρχείο, την πύλη του Αγίου Μιχαήλ καθώς και το κάστρο Μπρατισλάβα που δεσπόζει της πόλης. Η περιήγηση μας θα κλείσει με επίσκεψη στο ιστορικό κάστρο Ντεβίν, 10 χλμ. από το κέντρο της πόλης που δεσπόζει του Δούναβη και θα μας «γυρίσει» πίσω στις απαρχές της ιστορίας της πόλης. Μεταφορά στο ξενοδοχείο και τακτοποίηση δωματίων. Ελεύθερος χρόνος για βόλτα στη κεντρική λεωφόρο «Βεντούρσκα», ένας πολυσύχναστος δρόμος γεμάτος καφέ, εστιατόρια και μπαρόκ παλάτια.

7η Μέρα: Μπρατισλάβα - Βιέννη - Λάρνακα

Πρόγευμα και μεταφορά στο αεροδρόμιο της Βιέννης όπου θα πάρουμε τη πτήση της επιστροφής για τη Λάρνακα.Λεπτομέρειες

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ
 • Αεροπορικό εισιτήριο Λάρνακα - Βιέννη - Λάρνακα με Αυστριακές Αερογραμμές.
 • Φόροι αεροδρομίων και επίναυλο καυσίμων.
 • Διαμονή σε ξενοδοχεία 4* με πρόγευμα τύπου μπουφέ καθημερινά.
 • Μεταφορές, εκδρομές, περιηγήσεις, ξεναγήσεις όπως αναφέρονται στο πρόγραμμα με πολυτελή πούλμαν.
 • Κρουαζιέρα στο Μολδάβα με γεύμα.
 • Έμπειρος τοπικός Ελληνόφωνος αρχηγός / ξεναγός.
 • Μια αποσκευή 23 κιλών και μια χειραποσκευή 7 κιλών.
 • Υπηρεσίες των αντιπροσώπων μας.
ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ
 • Δικαιώματα εισόδων προαιρετικά.
 • Αχθοφορικά και φιλοδωρήματα.
 • Ό,τι δεν αναφέρεται ρητά στο πρόγραμμα ή αναφέρεται σαν προαιρετικό ή προτεινόμενο.
ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ
 • Το πρόγραμμα ενδέχεται να πραγματοποιηθεί με διαφορετική σειρά αλλά με παροχή όλων των υπηρεσιών.
ΟΡΟΙ ΚΑΙ ΠΡΟΥΠΟΘΕΣΕΙΣ
 • Οι τιμές των ταξιδιωτικών πακέτων δεν αλλάζουν κατά την ώρα της κράτησης τους.
 • Με την κράτηση των ταξιδιωτικών πακέτων δίνετε προκαταβολή 30% της αξίας των πακέτων και η εξόφληση τους γίνεται 21 μέρες περίπου πριν την αναχώρηση.
 • Ακύρωση συμμετοχής μέχρι 45 μέρες πριν την αναχώρηση, παρακράτηση ποσού 50.00 Ευρώ για λειτουργικά έξοδα.
 • Ακύρωση συμμετοχής μεταξύ [44] και [31] μέρες πριν την αναχώρηση, παρακράτηση 30% της αξίας του ταξιδιού.
 • Ακύρωση συμμετοχής μεταξύ [30] και [21] μέρες πριν την αναχώρηση, παρακράτηση 50% της αξίας του ταξιδιού.
 • Ακύρωση συμμετοχής 20 μέρες πριν την αναχώρηση, παρακράτηση όλου του ποσού.
 • Για τα μέσα ολικής ναύλωσης (charter), κρουαζιέρες , σκι, εκθέσεις, συνέδρια και παρεμφερείς διεθνείς εκδηλώσεις, τα ακυρωτικά φθάνουν μέχρι 100% της αξίας τους ασχέτως της ημερομηνίας γνωστοποίησης της ακύρωσης.
ΚΩΔ

ΤΚΝΣ