Αυστριακό Πανόραμα - 7 Μέρες

placeΒιέννηΚατηγορία: Εποχιακά

Γενικά

ΔΙΑΝΥΚΤΕΡΕΥΣΕΙΣ 
Βιέννη ( 4) - Περιοχή Σάλτσπουργκ ( 2)

Αναχωρήσεις

ΑπόΠροςΠτήσηΏρα
ΛάρνακαΒιέννηOS79414:20 - 16:40
ΒιέννηΛάρνακαOS79512:20 - 16:20

Τιμές (ανά άτομο)

ΗμερομηνίεςΚατ.ΒάσηΔίκλινοΜονόκλινοΤρίκλινο
24/074*BB€1395€1785€1935
06/084*BB€1465€1840€1465

Πρόγραμμα

1η Μέρα: Λάρνακα - Βιέννη

Συγκέντρωση στο αεροδρόμιο Λάρνακας για την Βιέννη. Άφιξη παραλαβή από τους αντιπροσώπους μας και μεταφορά στο ξενοδοχείο.Ελεύθερο βράδυ για μια πρώτη γνωριμία με την πόλη.

2η Μέρα : Βιέννη

Μετά το πρόγευμα  ξενάγηση της πόλης για να γνωρίσετε τα πιο σημαντικά αξιοθέατα Μεταξύ άλλων θα δούμε την περίφημη κρατική Όπερα της Βιέννης, το δημαρχείο, τα μουσεία Φυσικής Ιστορίας και Καλών Τεχνών,  το Πανεπιστήμιο, το Κοινοβούλιο με την αρχαιοελληνική πρόσοψη, την εντυπωσιακή Βοτιβκίρχε, τα ανάκτορα Χόφμπουργκ και τον καθεδρικό Ναό του Αγ. Στεφάνου.Το  απόγευμα ελεύθερο, διανυκτέρευση.

3η Μέρα: Βιέννη

Η μέρα σήμερα είναι αφιερωμένη στα Βιεννέζικα Δάση και την λουτρόπολη Μπάντεν. Τα Βιεννέζικα Δάση βρίσκονται στα δυτικά της Βιέννη και αποτελούν έναν καταπράσινο φυσικό παράδεισο με λόφους, μονοπάτια πεζοπορίας και αμπελώνες. Το Μπάντεν είναι λουτρόπολη κοντά στη Βιέννη, γνωστή για τις ιαματικές πηγές και την κομψή αρχιτεκτονική της. Φημίζεται για τα θερμά λουτρά, τα καζίνο και τα όμορφα πάρκα της, αποτελώντας δημοφιλή προορισμό για χαλάρωση και πολιτιστικές εκδηλώσεις.

4η Μέρα: Βιέννη - Σάλτσμπουργκ

Αναχώρηση για το Σάλτσμπουργκ, μια από τις πιο όμορφες και γραφικές πόλεις της Αυστρίας. Στην διαδρομή επίσκεψη στην γραφική πόλη Χάλστατ. Το Χάλστατ (Hallstatt) είναι ένα από τα πιο γραφικά και μαγευτικά χωριά της Αυστρίας — και θεωρείται από πολλούς ως το πιο όμορφο χωριό του κόσμου! Άφιξη στη περιοχή του  Σάλτσμπουργκ, διανυκτέρευση στο ξενοδοχείο.

5η Μέρα: Σάλτσμπουργκ

Αναχώρηση σήμερα για μια επίσκεψη στην πόλη του Σάλτσμπουργκ που το όνομά του σημαίνει «Κάστρο του Αλατιού», καθώς το ορυκτό αλάτι έχει διαδραματίσει σημαντικό ρόλο στην ιστορία της περιοχής. Η επίσκεψή μας στην «Πατρίδα της Μελωδίας» και τη γενέτειρα του Μότσαρτ περιλαμβάνει ολόκληρο το μνημειώδη πυρήνα της πόλης, την περίφημη Γκετραϊντεγκάσε, καθολικές εκκλησίες απαράμιλλης ομορφιάς, το ποτάμι Ζάλτσαχ με τα κομψά του γεφύρια, το κάστρο, τις κατακόμβες, τον παραδοσιακό νερόμυλο με το φούρνο του, ηγεμονικές και επισκοπικές κατοικίες, κτίρια μουσικών θεσμών. Υπόλοιπο της μέρας ελεύθερο.  Διανυκτέρευση στην περιοχή του Σάλτσμπουργκ.

6η Mέρα: Σάλτσμπουργκ - περιοχή των λιμνών – Βιέννη

Αναχώρηση για μια επίσκεψη στην περιοχή των Λιμνών. Η Περιοχή των Λιμνών της Αυστρίας  γνωστή ως Salzkammergut είναι μία από τις πιο μαγευτικές και φυσικά εντυπωσιακές περιοχές της χώρας.. Συνεχίζετε  για την Βιέννη. Άφιξη και διανυκτέρευση στο ξενοδοχείο.

7η Mέρα : Βιέννη - Λάρνακα

Μεταφορά στο αεροδρόμιο και αναχώρηση για την Λάρνακα

Λεπτομέρειες

Περιλαμβάνονται
  • Αεροπορικό εισιτήριο οικονομικής θέσης        
  • Φόροι αεροδρομίων, 1 αποσκευή 23kg και 1 χειραποσκευή 8kg
  • Μεταφορές, περιηγήσεις και εκδρομές όπως αναφέρονται στο πρόγραμμα.        
  • 6 διανυκτερεύσεις σε ξενοδοχεία 4* με πρόγευμα
  • Ελληνόφωνος Αρχηγός/Συνοδός        
  • Δωρεάν ασφάλεια Ταξιδιού ( Κάλυψη για άτομα μέχρι 64 χρόνων)
Δεν Περιλαμβάνονται
  •  Είσοδοι στους χώρους επισκέψεων.        
  • Φαγητά και ποτά
  • Αχθοφορικά και φιλοδωρήματα        
  • Ότι δεν αναφέρεται ρητά στο πρόγραμμα ή αναφέρεται σαν προαιρετικό η προτεινόμενο
Προαιρετικό
  • H ροή του προγράμματος ενδέχεται να αλλάξει για την καλύτερη εκτέλεση του προγράμματος χωρίς να παραληφθεί καμία υπηρεσία 
ΚΩΔ

ΛΓΤΣ