Μεθυστική Ινδία - 10 Μέρες - Καλοκαίρι 2024

placeΔελχίΚατηγορία: Kαλοκαιρινές Διακοπές 2024

Γενικά

Ένα Έθνος, αμέτρητοι προορισμοί. Μια χώρα με πλούσια κληρονομιά που είναι αρχαία. Ο μυστικισμός της Ινδίας, η ιστορία 5000 ετών, η φιλοσοφία, οι θρησκείες, τα υπέροχα ιστορικά μνημεία προσθέτουν στην εκπληκτική ποικιλομορφία της δημιουργώντας ένα μοναδικό και πολύχρωμο μωσαϊκό. Στην Κλασική Ινδία μπορείτε να γνωρίσετε διαφορετικές όψεις της Ινδίας, συμπεριλαμβανομένων υπέροχων οικοδομημάτων και εθνικών ορόσημων, εκτός από τη ζεστή φιλοξενία των Ινδών.

Δελχι (4), Αγκρά (1) Τζαϊπούρ (3)

Αναχωρήσεις

ΗμερομηνίαΑπόΠροςΠτήσηΏρα
4/8,11/8ΛΑΡΝΑΚΑΝΤΟΥΜΠΑΪEK 11020:10 - 01:05
4/8,11/8ΝΤΟΥΜΠΑΪΔΕΛΧΙEK 51003:55 - 09:05
13/08, 20/08ΔΕΛΧΙΝΤΟΥΜΠΑΪEK 51304:15 - 06:20
13/08, 20/08ΝΤΟΥΜΠΑΪΛΑΡΝΑΚΑEK 10908:00 - 11:10

Τιμές (ανά άτομο)

ΗμερομηνίεςΚατ.ΒάσηΔίκλινοΜονόκλινο
04/08. 11/085*HB€1899€2249

Πρόγραμμα

1η - 2η Μέρα: Λάρνακα – Δελχί – Άγκρα

Συγκέντρωση στο αεροδρόμιο Λάρνακας και αναχώρηση για το Δελχί με ενδιάμεση στάση στο Ντουμπάι. Άφιξη την επόμενη ημέρα. Παραλαβή από τους αντιπροσώπους μας και μεταφορά στο ξενοδοχείο μας στην Άγκρα. Χρόνος για ξεκούραση. Το απόγευμα επίσκεψη στο μνημείο Taj Mahal αφιερωμένο στη σύζυγο του αυτοκράτορα Σάχ Τζαχάν. Το βράδυ θα παρακολουθήσουμε ένα παραδοσιακό σώου. Δείπνο.

3η Μέρα: Άγκρα – Fatehpur Sikri – Αμπχανέρι – Τζαϊπούρ

Πρόγευμα και επίσκεψη στο Κόκκινο Φρούριο που είναι μια ολόκληρη καστροπολιτεία. Επόμενος σταθμός η πόλη Fatehpur Sikri που κτίστηκε από τον αυτοκράτορα Akbar. Συνεχίζουμε για το Αμπχανέρι, όπου εδώ υπάρχουν χιλιάδες πέτρινα σκαλιστά πηγάδια αποθήκευσης νερού, τα οποία τροφοδοτούσαν τα γύρω χωριά. Μεταφορά στο ξενοδοχείο μας στη Τζαϊπούρ στην οποία και θα διανυκτερεύσουμε. Δείπνο.

4η Μέρα: Τζαϊπούρ

Πρόγευμα και επίσκεψη στο κάστρο Amer, ένα εντυπωσιακό σύμπλεγμα φρουρίου – παλατιού, χτισμένο σε λόφο πάνω από την λίμνη Maota. Η ανάβαση στο κάστρο θα γίνει με ελέφαντες και η κατάβαση θα γίνει με αυτοκίνητα Jeep. Το απόγευμα με παραδοσιακά τρίκυκλα (Riksow) θα καταλήξουμε ελεύθεροι στην αγορά Babu, δημοφιλής για τα κεντημένα υποδήματα Mojri, τα μεταξωτά υφάσματα και τα ξυλόγλυπτα έργα τέχνης. Επιστροφή στο ξενοδοχείο. Δείπνο.

5η Μέρα: Τζαϊπούρ

Μετά το πρωινό θα αναχωρήσουμε για το City Palace, το Παλάτι του Μαχαραγιά Επόμενη στάση το «Παλάτι των Ανέμων» το οποίο θα δούμε εξωτερικά. Στη συνέχεια θα δούμε το αστεροσκοπείο Τζαντάρ, από τα παλαιότερα του είδους του στον κόσμο. Χρόνος ελεύθερος για ψώνια. Το βράδυ θα μεταφερθούμε στο ναό Birla για να παρακολουθήσουμε την ιεροτελεστία “Αάρτι” κατά την οποία το φως από τα φυτίλια προσφέρεται στους θεούς, συνοδεία θρησκευτικών ασμάτων. Επιστροφή στο ξενοδοχείο. Δείπνο.  

6η Μέρα: Τζαϊπούρ – Δελχί

Πρόγευμα και αναχώρηση για το Δελχί. Ενδιάμεσα στάση για ξεκούραση. Άφιξη, τακτοποίηση δωματίων και ελεύθερος χρόνος για shopping στα παζάρια. Δείπνο στο ξενοδοχείο.

7η Μέρα: Δελχί

Θα ξεκινήσουμε την γνωριμία μας με την πόλη ξεκινώντας από το Παλιό Δελχί που χτίστηκε από τον αυτοκράτορα Shahjejan,. Επτά ακόμα πόλεις προϋπήρχαν του σημερινού Δελχί πριν οι Βρετανοί αποικιοκράτες δημιουργήσουν την δική τους ονειρική πρωτεύουσα. Θα  περάσουμε από το Κόκκινο Κάστρο με τα εντυπωσιακά βασιλικά διαμερίσματα και θα θαυμάσουμε ακριβώς απέναντι το ασπροκόκκινο Τζαμί Jama Masjid. Θα επισκεφτούμε το σημείο όπου αποτεφρώθηκε ο Mahatma Gandhi, το Raj Ghat, κοντά στις όχθες του ποταμού Γιαμουνα. Δείπνο στο ξενοδοχείο.

8η Μέρα: Δελχί

Σήμερα θα περιηγηθούμε στο Νέο Δελχί. Θα θαυμάσουμε το Μαυσωλείο Humayun, ένα μνημείο Ινδό-Περσικού στυλ. Η περιήγηση επίσης περιλαμβάνει το Rashtrapati Bhawan, παλιά κατοικία του Αντιβασιλιά της Ινδίας, τη Βουλή και θα περάσουμε από την Πύλη της Ινδίας ύψους 42 μέτρων. Στη συνέχεια θα δούμε τον μιναρέ Qutab, σήμα κατατεθέν του Δελχί. Τελευταία στάση ο Ναός-Λωτός. Ο ναός είναι ένας οίκος λατρείας της θρησκείας Μπαχάι. Δείπνο.

9η Μέρα: Δελχί

Μετά το πρωινό θα επισκεφτούμε τον ινδουιστικό ναό του Akshardham, που σημαίνει κατοικία του Θεού. Για τη δημιουργία του εργάστηκαν 11 χιλιάδες τεχνίτες και χιλιάδες άλλοι εθελοντές για πέντε χρόνια. Το απόγευμα  χρόνος ελεύθερος για ψώνια στη αγορά. Δείπνο.

10η Μέρα: Νέο Δελχί – Λάρνακα

Νωρίς το πρωί αναχώρηση για το αεροδρόμιο όπου θα πάρουμε την πτήση της επιστροφής με ενδιάμεση αλλαγή αεροσκάφους

Λεπτομέρειες

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ
 • Αεροπορικά εισιτήρια Λάρνακα - Νέο Δελχί - Λάρνακα μέσω Ντουμπάι με πτήσεις της Emirates  
 • 8 βράδια σε ξενοδοχεία 5με πρόγευμα και ένα γεύμα καθημερινά
 • Είσοδοι στα διάφορα αξιοθέατα όπως αναφέρονται στο πρόγραμμα
 • Ανάβαση με ελέφαντες στο φρούριο Αμπέρ και στην Τζαϊπούρ (ανάλογα με την διαθεσιμότητα των ελεφάντων)
 • Έμπειρος τοπικός αγγλόφωνος ξεναγός
 • 1 αποσκευή 30 κιλών και 1 χειραποσκευή 7 κιλών
 • Φόροι αεροδρομίων και επίναυλο καυσίμων
 • Μεταφορές, εκδρομές και ξεναγήσεις όπως αναφέρονται στο πρόγραμμα
 • Βόλτα με παραδοσιακά τρίκυκλα (ρίκσο)
 • Είσοδος για το παραδοσιακό και εντυπωσιακό show στην Άγκρα
 • Έμπειρος ελληνόφωνος Αρχηγός / Συνοδός  
 • Υπηρεσίες των αντιπροσώπων μας
ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ
 • Αχθοφορικά και φιλοδωρήματα
 • Ότι δεν αναφέρεται στο πρόγραμμα ή αναφέρεται σαν προαιρετικό ή προτεινόμενο
 • Έξοδα για έκδοση Βίζα Ινδίας
ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ
 • Τα διαβατήρια σας πρέπει να έχουν ισχύ 6 μήνες μετά το ταξίδι

  Ενέχονται αλλαγές στο πρόγραμμα αλλά με την παροχή όλων των υπηρεσιών.

 • Πληροφορίες για την έκδοση βίζας: 

  Η έκδοση βίζας γίνεται υποχρεωτικά από τον κάθε ταξιδιώτη μέσω διαδικτύου. Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την ιστοσελίδαwww.indianvisaonline.gov.in

  Το γραφείο μας μπορεί να αναλάβει την έκδοση της βίζας σας κατόπιν συνεννόησης

ΚΩΔ

LGTBA