Μεγάλο Πανόραμα Κίνας: Πεκίνο, Σιαν, Chengdu, Avatar Mountain, Shanghai - Καλοκαίρι 2024- Οργανωμένο

placeΠεκίνοΚατηγορία: Kαλοκαιρινές Διακοπές 2024

Γενικά

Πεκίνο – Σινικό Τείχος – Ναός του Ουρανού – Πλατεία Τιενανμέν – Απαγορευμένη Πόλη – Σιάν – Πήλινος Στρατός – Chengdu – Panda – Zhangjiahie National Park – Avatar – Shanghai.

Αναχωρήσεις

ΗμερομηνίαΑπόΠροςΠτήσηΏρα
28/07, 04/08, 11/08, 18/08ΛΑΡΝΑΚΑΝΤΟΧΑQR 26613:05 - 16:40
27/07, 03/08, 10/08, 17/08ΝΤΟΧΑΠΕΚΙΝΟMF 84601:45 - 15:00
10/08, 17/08, 24/08, 31/08ΣΑΓΚΑΗΝΤΟΧΑQR 87100:35 - 04:50(+1)
10/08, 17/08, 24/08, 31/08ΝΤΟΧΑΛΑΡΝΑΚΑQR 26508:15 - 12:05

Τιμές (ανά άτομο)

ΞενοδοχείοΗμερομηνίεςΚατ.ΒάσηΔίκλινοΜονόκλινοΤρίκλινο
Grand Gongda JianGuo Hotel 5* (or similar), Beijing 27/07, 03/08, 10/08, 17/085*BB€5175€5715€5175
Jianguo Hotel 5* (or similar), Xi'an27/07, 03/08, 10/08, 17/085*BB€5175€5715€5175
Dorsett Chengdu 5* (or similar), Chengdu27/07, 03/08, 10/08, 17/085*BB€5175€5715€5175
Hotel Pullman 5* (or similar), Zhangjiajie27/07, 03/08, 10/08, 17/085*BB€5175€5715€5175
Hongqiao Jin Jiang Hotel Shanghai 5* (or similar), Shanghai27/07, 03/08, 10/08, 17/085*BB€5175€5715€5175

Πρόγραμμα

1η – 2η μέρα: Λάρνακα – Πεκίνο

Συγκέντρωση στο αεροδρόμιο της Λάρνακας και αναχώρηση για το Πεκίνο μέσω ενδιάμεσου σταθμού. Άφιξη στο Πεκίνο την επόμενη μέρα, μεταφορά και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο. Χρόνος ελεύθερος για μια πρώτη γνωριμία με τον μαγευτικό αυτό προορισμό, ξεκούραση και διανυκτέρευση.


3η μέρα: Σινικό Τοίχος – Τάφοι των Μινγκ – Ολυμπιακό Στάδιο – Δείπνο Πάπιας (Περιλαμβάνεται)

Πρόγευμα και ξεκινάμε με ξενάγηση στο Σινικό Τείχος όπου θα έχουμε την ευκαιρία να περπατήσουμε στο πλακόστρωτο του τείχους και νοερά να μεταφερθούμε στην πολυτάραχη εποχή των δυναστειών. Ακολούθως σας προτείνουμε να περιπλανηθείτε για λίγο στην υπαίθρια αγορά της περιοχής. Συνεχίζουμε για τους τάφους της δυναστείας των Μίνγκ όπου θα περπατήσουμε στον ιερό δρόμο με τα μυθικά ζώα – φύλακες των τάφων – και τους μανδαρίνους. Ακολουθεί επίσκεψη σε κατάστημα παραδοσιακών κινέζικων φαρμάκων. Στο κατάστημα θα μείνετε για περίπου 45 λεπτά με 1 ώρα βάση της τοπικής νομοθεσίας. Δεν θα σας αναγκάσει κανείς να αγοράσετε κάτι χωρίς τη θέληση σας. Κατά την επιστροφή μας στο Πεκίνο θα περάσουμε από την «Φωλιά του Πουλιού», το γνωστό στάδιο των Ολυμπιακών Αγώνων του 2008 το οποίο θα απολαύσουμε εξωτερικά. Επιστροφή στο ξενοδοχείο. Το βράδυ θα απολαύσουμε το δείπνο μας με την περίφημη πάπια Πεκίνου σε τοπικό εστιατόριο. Διανυκτέρευση.

Προαιρετική δραστηριότητα: Παρακολούθηση παράστασης στην Όπερα του Πεκίνου. (Κόστος: Περίπου 50 USD ανά άτομο. Πληρώνεται επιτόπου και είναι βάση διαθεσιμότητας).

4η μέρα: Ναός του Ουρανού – Πλατεία Τιενανμέν – Απαγορευμένη Πόλη – Θερινά Ανάκτορα – Μάθημα Παραδοσιακής Κινέζικης Κουζίνας (Περιλαμβάνεται)

Πρόγευμα και αναχωρούμε για την επίσκεψη μας σε ένα μοναδικό έργο τέχνης, το Ναό του Ουρανού. Η τριώροφη αυτή παγόδα κατασκευάστηκε χωρίς να χρησιμοποιηθεί ούτε ένα καρφί. Συνεχίζουμε για ένα μνημείο – Eθνικό σύμβολο, τη πλατεία Τιεν Αν Μεν ή πλατεία της Ουράνιας Γαλήνης. Στο εθνικό σύμβολο της Κίνας που θεωρείται η μεγαλύτερη πλατεία του κόσμου, θα δούμε το γιγάντιο πορτραίτο του Μάο που μας προσκαλεί στα πορφυρά τείχη και από εκεί στο εσωτερικό της απαγορευμένης πόλης. Η θρυλική πολιτεία των 9999 αιθουσών φιλοξένησε 2 αυτοκρατορικές δυναστείες των Μινγκ και των Κινγ. Προχωρούμε στα Θερινά Ανάκτορα που κτίστηκαν κατά τη διάρκεια της τελευταίας αυτοκρατορικής δυναστείας της Κίνας, Τσινγκ. Τα Θερινά Ανάκτορα με την γραφική λίμνη Κουμίνγκ που είναι σήμερα το μεγαλύτερο πάρκο της χώρας. Ακολουθεί επίσκεψη σε κατάστημα μαργαριταριών (Pearl Factory). Εκεί θα μείνετε για περίπου 45 λεπτά με 1 ώρα βάση της τοπικής νομοθεσίας. Δεν θα σας αναγκάσει κανείς να αγοράσετε κάτι χωρίς τη θέληση σας. Στη συνέχεια ακολουθεί επίσκεψη σε σπίτι τοπικής οικογένειας για μάθημα παραδοσιακής κινέζικης κουζίνας και να γευτείτε παραδοσιακό κινέζικο φαγητό. Διανυκτέρευση.


5η μέρα: Πεκίνο – Βουδιστικό Μοναστήρι - Ξιάν - Ξενάγηση πόλης (Περιλαμβάνεται)

Μετά το πρόγευμα θα μεταφερθούμε στο σταθμό για να επιβιβαστούμε στο υπερσύγχρονο γρήγορο τρένο με κατεύθυνση την Ξιάν, την πόλη θησαυροφυλάκιο του Κινέζικου πολιτισμού. Άφιξη, παραλαβή και επίσκεψη στο Βουδιστικό Μοναστήρι με την Παγόδα της Μεγάλης Χήνας. Ακολουθεί επίσκεψη στο «Drum Tower» και στο «Bell Tower» τα οποία θα απολάυσουμε εξωτερικά. Μεταφορά στο ξενοδοχείο και διανυκτέρευση.


6η μέρα: Ξιάν – Πήλινος Στρατός (Περιλαμβάνεται)

Μετά το πρόγευμα θα επισκεφθούμε τη μεγαλύτερη ίσως αρχαιολογική ανακάλυψη του 20ου αιώνα, τον θρυλικό πήλινο στρατό, Μνημείο Παγκόσμιας Κληρονομιάς της UNESCO. Η ανακάλυψη του έγινε το 1974 από αγρότες της περιοχής που προσπαθούσαν να ανοίξουν ένα πηγάδι. Αυτό το θαύμα θα επισκεφθούμε σήμερα, το Μουσείο των 6.000 πήλινων στρατιωτών σε φυσικό μέγεθος που στέκουν φύλακες στο Μαυσωλείο του πρώτου αυτοκράτορα της Κίνας Τσιν Σι Χουάνγκ ο οποίος πέθανε πριν από περίπου 2.300 χρόνια. Επιστροφή στο ξενοδοχείο. Διανυκτέρευση.


7η μέρα: Σιάν – Chengdu – Kuanzhai Alley (Περιλαμβάνεται)

Αναχώρηση από το ξενοδοχείο και μεταφορά στον σιδηροδρομικό σταθμό για τη μεταφορά σας προς την πόλη Chengdu με γρήγορο τρένο σε θέση δεύτερης κατηγορίας. Άφιξη και επίσκεψη στο κέντρο της πόλης και συγκεκριμένα στη περιοχή Kuanzhai Alley. Πρόκειται για ένα μέρος όπου οι επισκέπτες έρχονται σε επαφή με την τοπική κουλτούρα και τα έθιμα του Chengdu. Στη περιοχή υπάρχουν κάποια από τα πιο καλοδιατηρημένα παλιά κτίρια που σε ταξιδεύουν πίσω στο χρόνο. Αργά το απόγευμα θα απολαύσετε ένα hot pot δείπνο στη Kuanzhai Alley. Μεταφορά στο ξενοδοχείο για ξεκούραση και διανυκτέρευση.


8η μέρα: Chengdu - Panda Center - Leshan Mountain (Περιλάμβάνεται)

Πρόγευμα στο ξενοδοχείο και ακολούθως θα επισκεφθείτε τα πιο χαριτωμένα πλάσματα που μπορείτε να συναντήσετε στη Κίνα, τα υπέροχα Panda! Πιο συγκεκριμένα θα επισκεφθείτε ένα κέντρο αναπαραγωγής των Panda τα οποία μέχρι πριν κάποια χρόνια απειλούνταν υπό εξαφάνιση. Στη συνέχεια, κατά το απόγευμα, θα έχετε την ευκαιρία να απολαύσετε τη φυσική ομορφιά της περιοχής και πιο συγκεκριμένα την Οροσειρά Leshan (δεν περιλαμβάνει κρουαζιέρα στη περιοχή). Επιστροφή στο ξενοδοχείο και διανυκτέρευση.


9η μέρα: Chengdu - Zhangjiajie - Απογευματινή Ξενάγηση (Περιλαμβάνεται)

Πρωινή εσωτερική πτήση για την πόλη Zhangjiajie. Άφιξη και επίσκεψη σε βασικά highlights της περιοχής όπως την Γυάλινη Γέφυρα Yuntiandu την Πλατεία Rainbow και άλλα. Διανυκτέρευση στο ξενοδοχείο.


10η μέρα: Zhangjiajie National Forest Park - Όρος Hallelujah / Avatar (Περιλαμβάνεται)

Πρόγευμα στο ξενοδοχείο και ακολουθεί επίσκεψη στο Εθνικό Πάρκο Zhangjiajie και χαρείτε τη φυσική ομορφιά της περιοχής. Πιο συγκεκριμένα θα επισκεφθείτε το Όρος Tianzi και Yuanjiajie όπως επίσης και το όρος Hallelujah, εκεί όπου γυρίστηκε η γνωστή ταινία Avatar. Στο Όρος Tianzi περιλαμβάνεται και βόλτα με τελεφερίκ όπου θα απολαύσετε από ψηλά το φυσικό τοπίο με θέα που κόβει την ανάσα. Με το πέρας της σημερινής εξόρμησης επιστρέφετε στο ξενοδοχείο για ξεκούραση και διανυκτέρευση.


11η μέρα: Tianmen Mountain Forest Park - Shanghai (Περιλαμβάνεται)

Πρόγευμα και αναχώρηση από το ξενοδοχείο για το Tinamen Mountain Forest Park Scenic Area με το ομώνυμο τελεφερίκ. Λένε πως πρόκειται για το μεγαλύτερο τελεφερίκ στο κόσμο. Το μόνο σίγουρο είναι πως η θέα από εκεί είναι εντυπωσιακή. Στη συνέχεια θα μεταφερθείτε στο αεροδρόμιο για την εσωτερική σας πτήση με προορισμό στη Shanghai. Άφιξη, παραλαβή από τον τοπικό μας συνεργάτη και μεταφορά στο ξενοδοχείο. Τακτοποίηση και ξεκούραση. Διανυκτέρευση.


12η μέρα: Σαγκάη – Περιήγηση Πόλης - Βραδινή Κρουαζιέρα (Περιλαμβάνεται)

Πρόγευμα και γνωριμία με τη Σαγκάη. Η περιήγηση στα αξιοθέατα της πόλης αρχίζει με επίσκεψη στο μουσείο της Σαγκάης, μετέπειτα το Βουδιστικό μοναστήρι όπου θα δούμε το σπάνιο έργο τέχνης – το άγαλμα του Bούδα – από άσπρο ζάντ (jade) με την γλυκιά και γεμάτη κατανόηση έκφραση, τις υπέροχες πλατείες και τις παλιές συνοικίες. Ακολουθεί ο Kήπος Γιού Γιουάν στην παλιά πόλη. Στη συνέχεια θα επισκεφθείτε εργοστάσιο μεταξιού. Εκεί θα μείνετε για περίπου 45 λεπτά με 1 ώρα βάση της τοπικής νομοθεσίας. Δεν θα σας αναγκάσει κανείς να αγοράσετε κάτι χωρίς τη θέληση σας. Για το βράδυ, θα απολαύσετε μια μοναδική κρουαζιέρα στο ποταμό της Σαγκάης εκεί όπου θα έχετε την ευκαιρία να θαυμάσετε τις αντιθέσεις μεταξύ της παλαιάς και καινούριας πόλης της Σαγκάης με τα φωτισμένα κτήρια να δίνουν μια διαφορετική νότα στην όλη εικόνα. Ξεκούραση και διανυκτέρευση.


13η μέρα: Σαγκάη – Υδάτεινες Πόλεις Σουτσόου - Βαρκάδα στα κανάλια του Σουτσόου (Περιλαμβάνεται)

Σήμερα θα έχουμε μια ολοήμερη εκδρομή που θα μας φέρει στην υδάτινη πολιτεία, το κοντινό Σουτσόου. Η πόλη του νερού, του ρυζιού και του μεταξιού κτισμένη σε 14 κανάλια με 350 πέτρινες γέφυρες, ονομάστηκε από τον Μάρκο Πόλο όταν την επισκέφθηκε σαν η «Βενετία της Ανατολής» και είναι διάσημη για τους παραδοσιακούς κινέζικους κήπους της. Η περιπατητική ξενάγηση στα γραφικά στενά δρομάκια της παλιάς πόλης και η βαρκάδα στα κυριότερα από τα αναρίθμητα κανάλια της θα σας ενθουσιάσουν. Το απόγευμα επιστρέφουμε στη Σαγκάη. Διανυκτέρευση.


14η – 15η μέρα: Σαγκάη - Επίσκεψη σε ουρανοξύστη για πανοραμική θέα της Σαγκάης - Λάρνακα (Περιλαμβάνεται)

Πρόγευμα και επίσκεψη στην περιοχή Bund για μια συγκλονιστική θέα της πόλης από ουρανοξύστη. Ελεύθερο υπόλοιπο μέχρι την μεταφορά στο αεροδρόμιο της Σαγκάης για να πάρουμε τη πτήση για Λάρνακα με ενδιάμεσο σταθμό. Το ταξίδι τελειώνει αλλά οι αναμνήσεις πάντα μένουν.


Λεπτομέρειες

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ
 • Αεροπορικά εισιτήρια οικονομικής θέσης Λάρνακα – Πεκίνο, Shanghai – Λάρνακα, με ενδιάμεσο σταθμό και πτήσεις της Qatar Airways.
 • Αεροπορικά εισιτήρια οικονομικής θέσης για την εσωτερική πτήση Chengdu – Zhangjiajie.
 • Αεροπορικά εισιτήρια οικονομικής θέσης για την εσωτερική πτήση Zhangjiajie – Shanghai.
 • Μία αποσκευή 23kg και μία χειραποσκευή 7kg ανά άτομο για τις πτήσεις της Emirates ή της Qatar Airways
 • Μία αποσκευή 20kg και μία χειραποσκευή 5kg ανά άτομο για όλες τις εσωτερικές πτήσεις.
 • Φόροι αεροδρομίων και επίναυλος καυσίμων.
 • ΔΩΡΟ ασφάλεια ταξιδιού με κάλυψη / επιστροφή χρημάτων μέχρι €1000 σε περίπτωση ακύρωσης από πλευράς σας για ιατρικούς λόγους συμπεριλαμβανομένου και Covid-19 (Όροι και προϋποθέσεις στα επισυναπτόμενα έντυπα – GLOBY GRUPPI COLLECTIVE PLUS ΙΙ).
 • Private παραλαβή και μεταφορά από/προς τα αεροδρόμια στη Κίνα.
 • Εισητήρια τρένου 2ης κατηγορίας Πεκίνο – Xian και Xian – Chengdu.
 • 3 διανυκτερεύσεις στο Πεκίνο σε επιλεγμένο ξενοδοχείο 5*.
 • 2 διανυκτερεύσεις στη Σιάν σε επιλεγμένο ξενοδοχείο 5*.
 • 2 διανυκτερεύσεις στη Chengdu σε επιλεγμένο ξενοδοχείο 5*.
 • 2 διανυκτερεύσεις στη Zhangjiajie σε επιλεγμένο ξενοδοχείο 5*.
 • 3 διανυκτερεύσεις στη Shanghai σε επιλέγμένο ξενοδοχείο 5*.
 • Καθημερινό πρόγευμα.
 • 2 δείπνα όπως αναφέρονται στο πρόγραμμα.
 • Ξεναγήσεις και εισιτήρια εισόδου στους χώρους επισκέψεων όπως αναγράφονται στο πρόγραμμα.
 • Τοπικοί αγγλόφωνοι ξεναγοί κατά τη διάρκεια των ξεναγήσεων.
 • Υπηρεσίες των έμπειρων τοπικών μας αντιπροσώπων επί 24ωρου βάσεως για παροχή συμβουλών καθώς και βοήθειας σε περίπτωση έκτακτης ανάγκης.
 • Φ.Π.Α.
ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ
 • Αναβαθμισμένη ασφάλεια ταξιδιού με πλήρη κάλυψη της αξίας του ταξιδιού σας σε περίπτωση ακύρωσης από πλευράς σας για ιατρικούς λόγους συμπεριλαμβανομένου και Covid-19. Το κόστος διαμορφώνεται ανάλογα με την αξία του ταξιδιού σας. Για όρους και προϋποθέσεις και περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε με τα γραφεία μας.
 • Αχθοφορικά και φιλοδωρήματα. Προτείνουμε €3 – €5 ευρώ ανά ταξιδιώτη ανά ημέρα (ή ό,τι θεωρείτε εσείς καλύτερο βάσει των υπηρεσιών που θα λάβετε). Μπορείτε να παραδώσετε στο ξεναγό σας για να τα μοιραστούν με τον οδηγό κλπ.
 • Έξοδα έκδοσης βίζας (περίπου €50 ανά άτομο – η τιμή της βίζας ενδέχεται να διαφοροποιηθεί). Για την έκδοση της βίζας απαιτούνται: 1 πρόσφατη φωτογραφία, το διαβατήριο με ισχύ τουλάχιστον 6 μήνες από την ημερομηνία εισόδου στη χώρα, και προσωπικά στοιχεία (επάγγελμα, τηλέφωνο, διεύθυνση κατοικίας & εργασίας). 
 • Προαιρετικές εκδρομές.
 • Εισιτήρια εισόδου τα οποία δεν αναφέρονται στο πρόγραμμα.
 • Γεύματα και ποτά, τα οποία δεν αναφέρονται στο πρόγραμμα.
 • Προσωπικά έξοδα όπως πλυντήριο, τηλέφωνο, φιλοδωρήματα κτλ.
 • Ότι δεν αναγράφεται στο πρόγραμμα ή αναφέρεται ως προαιρετικό ή προτεινόμενο.
 • Φόροι πόλεων ή/και eco-tax όπου και εάν υπάρχουν οι οποίοι πληρώνονται επί τόπου.
 • Ότι δεν αναγράφεται στο πρόγραμμα ή αναφέρεται ως προαιρετικό ή προτεινόμενο.
ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ
 • Ο αρχηγός αποστολής από την Κύπρο θα βρίσκεται μαζί σας μέχρι την Σιάν. Η συνέχεια του ταξιδιού θα πραγματοποιείται υπό την συνοδεία των τοπικών αγγλόφωνων ξεναγών, εκτός κι αν ο αριθμός των συμμετεχόντων μετά την Σιάν επιτρέπει στο πρακτορείο να ενσωματώσει αρχηγό αποστολής. Αυτό εναπόκειται στην κρίση του πρακτορείου.
 • Σε αυτό το πρόγραμμα έχουν προστεθεί καταστήματα για αγορές βάση της Κινέζικης νομοθεσίας. Πρέπει να παραμείνετε σε αυτούς τους χώρους για 45 λεπτά με 1 ώρα αλλά είναι αποκλειστικά δική σας απόφαση αν θα προβείτε σε αγορές. Κανείς δεν πρόκειται να σας αναγκάσει να αγοράσετε το οτιδήποτε.
 • Η σειρά του προγράμματος μπορεί να αλλάξει, χωρίς όμως να παραληφθεί καμία από τις αναγραφόμενες δραστηριότητες/εκδρομές.
 • Σε όλα τα ξενοδοχεία κατά την άφιξη σας τα δωμάτια δίνονται στις 15:00 μ.μ (check-in) και παραδίνονται κατά την αναχώρηση σας στις 11:00 π.μ. (check-out). Εάν επιθυμείτε να μπείτε πιο γρήγορα ή να μείνετε περισσότερο στο δωμάτιο σας, τότε υπάρχει επιπλέον χρέωση που θα πληρώνεται στη reception του ξενοδοχείου.
 • Κατά την άφιξη σας στα ξενοδοχεία, πιθανόν να ζητηθεί πιστωτική κάρτα ή κατάθεση μετρητών για κάλυψη τυχόν ζημιών ή επιπλέον καταναλώσεων και άλλων προσωπικών δαπανών (Mini Bar, τηλέφωνα από το δωμάτιο κλπ). Βεβαίως, κατά την αναχώρηση και σε περίπτωση που δεν υφίσταται κάποιος από τους πιο πάνω λόγους, επιστρέφονται οι τυχόν καταβολές μετρητών ή αποδεσμεύεται το πόσο από την πιστωτική σας κάρτα.
 • Σε περίπτωση 2 ή 3 ατόμων με 1 παιδί τα πλείστα ξενοδοχεία δεν προσφέρουν 3 κρεβάτια, εάν επιθυμείτε 3 κρεβάτι υπάρχει επιπλέον χρέωση με βάση το ξενοδοχείο.
 • Όλες οι εκδρομές εναπόκεινται πάντοτε στους συνεργάτες μας. Πιθανόν να υπάρξουν κάποιες μικροαλλαγές λόγω καιρικών συνθηκών κτλ. για τις οποίες δεν φέρει καμία ευθύνη η εταιρεία μας.
 • Με την κράτησή σας σημαίνει ότι έχετε ελέγξει, μελετήσει τις πτήσεις, τα ξενοδοχεία και το πρόγραμμα που σας προτείνουμε και συμφωνείτε να προχωρήσουμε στην κράτησή τους.
 • Ο Διοργανωτής δεν είναι υπεύθυνος για αποκατάσταση τυχόν ζημιάς ή/και ακύρωσης που προκλήθηκε από τραυματισμούς ή κακουχίες λόγω πολέμου, πραξικοπημάτων, τρομοκρατικών ενεργειών, σεισμών, καιρικών συνθηκών, πυρκαγιών ή/και επιδημιών ή/και από οποιοδήποτε άλλο λόγο ανωτέρας βίας (force majeure) ο οποίος δε συμπεριλαμβάνεται στο παρόν. Σε περίπτωση που για οποιονδήποτε από τους πιο πάνω λόγους ακυρωθεί ή διακοπεί το ταξίδι στην εξέλιξή του, δεν γίνεται επιστροφή χρημάτων και δεν υπάρχει καμιά άλλη υποχρέωση αποζημίωσης από τον Διοργανωτή.
 • Η ομάδα μας καταβάλει κάθε δυνατή προσπάθεια για διευθέτηση των θέσεων της επιλογής σας στα αεροσκάφη για τη δική σας άνεση και για να είστε σε διπλανή θέση με τα άτομα που ταξιδεύετε. Αυτό δεν είναι πάντοτε εφικτό καθώς υπάρχουν αεροπορικές που δεν παρέχουν την δυνατότητα προεπιλογής θέσεων οι οποίες δίνονται αυτόματα από την ίδια την αεροπορική κατά το check in. Επιπλέον, σε περίπτωση που υπάρχει δυνατότητα επιλογής θέσεων κατά το check in, δεν είμαστε σε θέση να σας προσφέρουμε πάντα τις θέσεις της επιλογής σας. Για να είστε σίγουροι για τις θέσεις σας μπορείτε τα τις προπληρώσετε επικοινωνώντας μαζί μας εκ των προτέρων αφού ελέγξουμε τη διαθεσιμότητα.
 • Η κράτησή σας θεωρείται έγκυρη εφόσον μας στείλετε copy των διαβατηρίων σας, υπογράψετε την σύμβαση οργανωμένου ταξιδιού και καταβληθεί προκαταβολή το 50% του ποσού.
 • Οι αεροπορικές εταιρείες και τα ξενοδοχεία που αναφέρονται είναι τα συνήθη συνεργαζόμενα.
 • Η εταιρία έχει το δικαίωμα να σας προσφέρει άλλο ξενοδοχείο από αυτό που αναγράφεται, της ίδιας κατηγορίας και ωφελημάτων με την τιμή που έχετε πληρώσει. Σε περίπτωση μιας τέτοιας αλλαγής η εταιρία μας θα σας ενημερώσει 15 μέρες πριν από την αναχώρηση σας.
 • Όλα μας τα οργανωμένα ταξίδια εκτελούνται ακόμη και με 2 συμμετέχοντες σε custom made με πιθανή διαφοροποίηση της τιμής του πακέτου.
 • Σημαντικές Σημειώσεις για Ασφάλεια Ταξιδιού:
 • 1- Είναι αποκλειστική ευθύνη του πελάτη να ενημερωθεί για τις πρόνοιες της ασφάλειας ταξιδιού σε περίπτωση περιλαμβάνεται στο πακέτο ή σε περίπτωση που προτεθεί μετά.
 • 2- Σε περίπτωση που ο πελάτης θα χρησιμοποιήσει τις υπηρεσίες που παρέχει η ασφάλεια, η επικοινωνία γίνεται αποκλειστικά μεταξύ των δύο πλευρών, δηλαδή του πελάτη και ασφαλιστικής εταιρίας.
 • Οι τιμές είναι υπολογισμένες σε οικονομικό ναύλο αεροπορικών εισιτηρίων και ενδέχεται να αλλάξουν βάση διαθεσιμότητας (Η σημείωση ΔΕΝ ισχύει για εγγυημένες αναχωρήσεις γκρουπ αλλά ΜΟΝΟ για ατομικό οργανωμένο custom made ταξίδι για το οποίο θα αγοραστούν ανεξάρτητα εισιτήρια).

  Μετά την εξόφληση και έκδοση του πακέτου δεν είναι δυνατή η ακύρωσή του χωρίς τα αντίστοιχα ακυρωτικά (τα οποία μπορεί να είναι μέχρι και 100%) σύμφωνα με τους κανονισμούς που διέπουν τους ειδικούς ναύλους που έχουμε για την πραγματοποίηση των προγραμμάτων από τις αεροπορικές εταιρείες και τους συνεργάτες μας του εξωτερικού.

  Το ίδιο ισχύει και για τις αλλαγές στις ημερομηνίες – αλλαγές ονομάτων μετά από την έκδοση των εισιτηρίων δεν είναι εφικτές. Οποιαδήποτε αλλαγή ή και ακύρωση θα πρέπει να ζητείται εγγράφως (μέσω email ή φαξ).

  ΠΡΟΣΟΧΗ: Σε οποιαδήποτε χώρα ταξιδεύετε εκτός Ευρωπαϊκής Ένωσης, χρειάζεστε διαβατήριο με ισχύ πέραν των έξι (6) μηνών από τη μέρα που ταξιδεύετε και τουλάχιστον 2 κενές σελίδες στο διαβατήριο. Σε οποιαδήποτε άλλη περίπτωση θα πρέπει να γίνεται άμεση ανανέωση του διαβατηρίου σας!

ΚΩΔ

ΠΛΝΤ