Πανόραμα Αυτοκρατορικής Κίνας - Καλοκαίρι 2024 - Οργανωμένο Ταξίδι

placeΠεκίνοΚατηγορία: Kαλοκαιρινές Διακοπές 2024

Γενικά

Το ταξίδι στην Κλασική Κίνα αποτελεί για τους περισσότερους ένα ταξίδι ζωής. Η Κίνα είναι μία χώρα που ξεχειλίζει από ιστορία και πολιτισμό, αλλά και πολλά αξιοθέατα και τοπία απαράμιλλης φυσικής ομορφιάς που μπορεί κάποιος να θαυμάζει για ώρες. Το Σινικό Τείχος, η Απαγορευμένη πόλη, οι υδάτινες πόλεις, τα θερινά ανάκτορα, ο Ναός του ουρανού είναι μόνο μερικά από τα αξιοθέατα της χώρας που θα επισκεφτούμε και που σίγουρα θα σας προκαλέσουν ρίγος και δέος μπροστά στο μεγαλείο τους. Ένας προορισμός αλλιώτικος από όλους τους άλλους, που θα σας προσφέρει μοναδικές αναμνήσεις! 

Χρήσιμες Ταξιδιωτικές Πληροφορίες

Σε όλα τα ταξίδια που αφορούν μακρινούς προορισμούς το διαβατήριο σας θα πρέπει να έχει ισχύ πέραν των 6 μηνών μετά από το ταξίδι σας.


Κίνα Η τεράστια έκταση της χώρας αλλά και οι πολλές εναλλαγές των σκηνικών και των τοπίων της είναι αυτά που συναρπάζουν τους περισσότερους από τους επισκέπτες της. Μια χώρα με ιστορία, κουλτούρα, παράδοση και ένα εντελώς διαφορετικό πολιτισμό από τον δικό μας σας περιμένει να την εξερευνήσετε. Κλασσική με σκαλιστούς ναούς, ιστορικά μνημεία και καταπράσινους κήπους θα σας παρασύρει σε μια άλλη εποχή. Ενώ οι ουρανοξύστες και οι σύγχρονες της πόλεις έρχονται να συγκρουστούν με την κλασσική της πλευρά δημιουργώντας έτσι τις αντιθέσεις που εκπικρατούν σε ολόκληρη την χώρα.


Καιρός Η Κίνα δεδομένου ότι είναι μία τεράστια χώρα, έχει πολύ ξεχωριστές κλιματικές ζώνες, από τροπικό κλίμα στο νότο έως το πολικό ψύχος στο βόρειο τμήμα. Κάθε πόλη έχει δραστηριότητες που ταιριάζουν στις διαφορετικές εποχές τους. Στις περισσότερες περιοχές της Κίνας, οι θερμοκρασίες κατά τους μήνες Ιούλιο και Αύγουστο είναι πολύ ψηλές ενώ στη βόρεια Κίνα, θα αντιμετωπίσετε πολύ κρύους χειμώνες, ειδικά μεταξύ των μηνών Δεκέμβριου – Φεβρουαρίου. Στη βόρεια ενδοχώρα, ο καιρός στη Κίνα χαρακτηρίζεται από θερμά και ξηρά καλοκαίρια ενώ στη Shanghai, σε παραθαλάσσιες περιοχές καθώς επίσης και σε περιοχές της νότιας Κίνας, πιθανόν να επηρεαστούν από τυφώνες και ακραία καιρικά φαινόμενα, συνήθως μεταξύ των μηνών Απριλίου και Σεπτεμβρίου. Τα ακραία καιρικά φαινόμενα αποτελούν ένα ενδεχόμενο και δεν σημαίνει ότι αν επιλέξετε να ταξιδέψετε τη συγκεκριμένη περίοδο το ταξίδι σας θα επηρεαστεί από αυτά. Είστε υπόχρεοι όμως να λάβετε όλα τα πιο πάνω υπόψη σας σε περίπτωση που προχωρήσετε με κράτηση.


Ο Διοργανωτής δεν είναι υπεύθυνος για αποκατάσταση τυχόν ζημιάς ή/και ακύρωσης που προκλήθηκε λόγω καιρικών συνθικών ή/και από οποιοδήποτε άλλο λόγο ανωτέρας βίας (force majeure) ο οποίος δε συμπεριλαμβάνεται στο παρόν. Σε περίπτωση που για οποιονδήποτε από τους πιο πάνω λόγους ακυρωθεί ή διακοπεί το ταξίδι στην εξέλιξή του, δεν γίνεται επιστροφή χρημάτων και δεν υπάρχει καμιά άλλη υποχρέωση αποζημίωσης από τον Διοργανωτή.


Γλώσσα Η επίσημη γλώσσα της Λαϊκής Δημοκρατίας της Κίνας είναι τα Μάνταριν. Επίσης χρησιμοποιείται και η Αγγλική γλώσσα.


Νόμισμα Γουάν Κίνας (CNY)


Μετά την πανδημία του Covid-19, πολλά ξενοδοχεία δεν προσφέρουν υπηρεσία συναλλάγματος. Συνάλλαγμα στην Κίνα μπορείτε να προμηθευτείτε από τράπεζα υπό την συνοδεία του τοπικού μας συνεργάτη. Προτείνουμε, αν υπάρχει η δυνατότητα, να προμηθευτείτε Κινέζικα Yuan από την τράπεζα σας στη Κύπρο.


Όσο αφορά τις πιστωτικές σας κάρτες, κάποιες από αυτές δεν γίνονται αποδεκτές στη Κίνα οπόταν προτείνουμε όπως έχετε μετρητά μαζί σας για κάθε ενδεχόμενο.


Κινιτά και εφαρμογές Αρκετές εφαρμογές στα κινητά σας τηλέφωνα πιθανόν να μην δουλεύουν στη Κίνα όπως Facebook, Instagram, WhatsApp, υπηρεσίες της Google και άλλα. Παρακαλώ όπως το λάβετε υπόψη σας προτού προχωρήσετε με κράτηση για ταξίδι στη Κίνα.


Σε περίπτωση που θέλετε να προμηθευτείτε τοπική sim card, μπορείτε να αποταθείτε στον τοπικό μας συνεργάτη ο οποίος θα βοηθήσει με τη διευθέτηση. Ενδεικτικά, το κόστος είναι γύρω στα 30 ευρώ. 

Αναχωρήσεις

ΗμερομηνίαΑπόΠροςΏρα
27/07, 03/08, 10/08, 17/08ΛάρνακαΝτόχα13:05 - 16:40
27/07, 03/08, 10/08, 17/08ΝτόχαΠεκίνο01:45 - 15:00
06/08, 13/08, 21/08, 27/08ΣαγκάηΝτόχα00:35 - 05:40
06/08, 13/08, 21/08, 27/08ΝτόχαΛάρνακα08:00 - 12:05

Τιμές (ανά άτομο)

ΞενοδοχείοΗμερομηνίεςΚατ.ΒάσηΔίκλινοΜονόκλινοΤρίκλινο
Grand Gongda JianGuo Hotel (or similar)27/07, 03/08, 10/08, 17/085*BB€2555€2980€2555
Jianguo Hotel (or similar)27/07, 03/08, 10/08, 17/085*BB€2555€2980€2555
Hongqiao Jin Jiang Hotel Shanghai (or similar)27/07, 03/08, 10/08, 17/085*BB€2555€2980€2555

Πρόγραμμα

1η – 2η μέρα: Λάρνακα – Πεκίνο

Συγκέντρωση στο αεροδρόμιο της Λάρνακας και αναχώρηση για το Πεκίνο μέσω ενδιάμεσου σταθμού. Άφιξη στο Πεκίνο την επόμενη μέρα, μεταφορά και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο. Χρόνος ελεύθερος για μια πρώτη γνωριμία με τον μαγευτικό αυτό προορισμό, ξεκούραση και διανυκτέρευση.

3η μέρα: Σινικό Τοίχος – Τάφοι των Μινγκ – Ολυμπιακό Στάδιο – Δείπνο Πάπιας (Περιλαμβάνεται)

Πρόγευμα και ξεκινάμε με ξενάγηση στο Σινικό Τείχος (Juyongguan Great Wall of China) όπου θα έχουμε την ευκαιρία να περπατήσουμε στο πλακόστρωτο του τείχους και νοερά να μεταφερθούμε στην πολυτάραχη εποχή των δυναστειών (Περιλαμβάνει είσοδο στο Σινικό Τείχος, όχι όμως βόλτα με τελεφερίκ). Ακολούθως σας προτείνουμε να περιπλανηθείτε για λίγο στην υπαίθρια αγορά της περιοχής. Συνεχίζουμε για τους τάφους της δυναστείας των Μίνγκ όπου θα περπατήσουμε στον ιερό δρόμο με τα μυθικά ζώα – φύλακες των τάφων – και τους μανδαρίνους. Ακολουθεί επίσκεψη σε κατάστημα παραδοσιακών κινέζικων φαρμάκων. Στο κατάστημα θα μείνετε για περίπου 45 λεπτά με 1 ώρα βάση της τοπικής νομοθεσίας. Δεν θα σας αναγκάσει κανείς να αγοράσετε κάτι χωρίς τη θέληση σας. Κατά την επιστροφή μας στο Πεκίνο θα περάσουμε από την «Φωλιά του Πουλιού», το γνωστό στάδιο των Ολυμπιακών Αγώνων του 2008 το οποίο θα απολαύσουμε εξωτερικά. Επιστροφή στο ξενοδοχείο. Το βράδυ θα απολαύσουμε το δείπνο μας με την περίφημη πάπια Πεκίνου σε τοπικό εστιατόριο. Διανυκτέρευση.

Προαιρετική δραστηριότητα: Παρακολούθηση παράστασης στην Όπερα του Πεκίνου. (Κόστος: Περίπου 50 USD ανά άτομο. Πληρώνεται επιτόπου και είναι βάση διαθεσιμότητας).

4η μέρα: Ναός του Ουρανού – Πλατεία Τιενανμέν – Απαγορευμένη Πόλη – Θερινά Ανάκτορα – Μάθημα Παραδοσιακής Κινέζικης Κουζίνας (Περιλαμβάνεται)

Πρόγευμα και αναχωρούμε για την επίσκεψη μας σε ένα μοναδικό έργο τέχνης, το Ναό του Ουρανού. Η τριώροφη αυτή παγόδα κατασκευάστηκε χωρίς να χρησιμοποιηθεί ούτε ένα καρφί. Συνεχίζουμε για ένα μνημείο – Eθνικό σύμβολο, τη πλατεία Τιεν Αν Μεν ή πλατεία της Ουράνιας Γαλήνης. Στο εθνικό σύμβολο της Κίνας που θεωρείται η μεγαλύτερη πλατεία του κόσμου, θα δούμε το γιγάντιο πορτραίτο του Μάο που μας προσκαλεί στα πορφυρά τείχη και από εκεί στο εσωτερικό της απαγορευμένης πόλης. Η θρυλική πολιτεία των 9999 αιθουσών φιλοξένησε 2 αυτοκρατορικές δυναστείες των Μινγκ και των Κινγ. Προχωρούμε στα Θερινά Ανάκτορα που κτίστηκαν κατά τη διάρκεια της τελευταίας αυτοκρατορικής δυναστείας της Κίνας, Τσινγκ. Τα Θερινά Ανάκτορα με την γραφική λίμνη Κουμίνγκ που είναι σήμερα το μεγαλύτερο πάρκο της χώρας. Ακολουθεί επίσκεψη σε κατάστημα μαργαριταριών (Pearl Factory). Εκεί θα μείνετε για περίπου 45 λεπτά με 1 ώρα βάση της τοπικής νομοθεσίας. Δεν θα σας αναγκάσει κανείς να αγοράσετε κάτι χωρίς τη θέληση σας. Στη συνέχεια ακολουθεί επίσκεψη σε σπίτι τοπικής οικογένειας για μάθημα παραδοσιακής κινέζικης κουζίνας και να γευτείτε παραδοσιακό κινέζικο φαγητό. Διανυκτέρευση.

5η μέρα: Πεκίνο – Βουδιστικό Μοναστήρι - Ξιάν - Ξενάγηση πόλης (Περιλαμβάνεται)

Μετά το πρόγευμα θα μεταφερθούμε στο σταθμό για να επιβιβαστούμε στο υπερσύγχρονο γρήγορο τρένο με κατεύθυνση την Ξιάν, την πόλη θησαυροφυλάκιο του Κινέζικου πολιτισμού. Άφιξη, παραλαβή και επίσκεψη στο Βουδιστικό Μοναστήρι με την Παγόδα της Μεγάλης Χήνας. Ακολουθεί επίσκεψη στο «Drum Tower» και στο «Bell Tower» τα οποία θα απολάυσουμε εξωτερικά. Μεταφορά στο ξενοδοχείο και διανυκτέρευση.

6η μέρα: Ξιάν – Πήλινος Στρατός (Περιλαμβάνεται)

Μετά το πρόγευμα θα επισκεφθούμε τη μεγαλύτερη ίσως αρχαιολογική ανακάλυψη του 20ου αιώνα, τον θρυλικό πήλινο στρατό, Μνημείο Παγκόσμιας Κληρονομιάς της UNESCO. Η ανακάλυψη του έγινε το 1974 από αγρότες της περιοχής που προσπαθούσαν να ανοίξουν ένα πηγάδι. Αυτό το θαύμα θα επισκεφθούμε σήμερα, το Μουσείο των 6.000 πήλινων στρατιωτών σε φυσικό μέγεθος που στέκουν φύλακες στο Μαυσωλείο του πρώτου αυτοκράτορα της Κίνας Τσιν Σι Χουάνγκ ο οποίος πέθανε πριν από περίπου 2.300 χρόνια. Επιστροφή στο ξενοδοχείο. Διανυκτέρευση.

7η μέρα: Ξιάν – Σαγκάη

Πρόγευμα. Θα μεταφερθούμε στο σταθμό του τρένου για να επιβιβαστούμε στο υπερσύγχρονο τρένο το οποίο θα μας μεταφέρει στη Σαγκάη. Η διαδρομή που θα ακολουθήσουμε θα σας προσφέρει εικόνες ανεπανάληπτης ομορφιάς. Άφιξη, μεταφορά στο ξενοδοχείο. Μπορείτε να κάνετε μια βόλτα στο κέντρο της παλιάς πόλης και να δοκιμάσετε τσάι γιασεμί στο αρχαιότερο τεϊοποτείο της πόλης το Ξουξιντίνγκ. Διανυκτέρευση.

Προαιρετική δραστηριότητα: Το βράδυ σας προτείνουμε ακροβατικό πρόγραμμα όπου οι κινέζοι ακροβάτες φημίζονται για τη δεξιοτεχνία τους.(Κόστος: Περίπου 50 USD ανά άτομο. Πληρώνεται επιτόπου και είναι βάση διαθεσιμότητας).

8η μέρα: Σαγκάη – Περιήγηση Πόλης - Βραδινή Κρουαζιέρα (Περιλαμβάνεται)

Πρόγευμα και γνωριμία με τη Σαγκάη. Η περιήγηση στα αξιοθέατα της πόλης αρχίζει με επίσκεψη στο μουσείο της Σαγκάης, μετέπειτα το Βουδιστικό μοναστήρι όπου θα δούμε το σπάνιο έργο τέχνης – το άγαλμα του Bούδα – από άσπρο ζάντ (jade) με την γλυκιά και γεμάτη κατανόηση έκφραση, τις υπέροχες πλατείες και τις παλιές συνοικίες. Ακολουθεί ο Kήπος Γιού Γιουάν στην παλιά πόλη. Στη συνέχεια θα επισκεφθείτε εργοστάσιο μεταξιού. Εκεί θα μείνετε για περίπου 45 λεπτά με 1 ώρα βάση της τοπικής νομοθεσίας. Δεν θα σας αναγκάσει κανείς να αγοράσετε κάτι χωρίς τη θέληση σας. Για το βράδυ, θα απολαύσετε μια μοναδική κρουαζιέρα στο ποταμό της Σαγκάης εκεί όπου θα έχετε την ευκαιρία να θαυμάσετε τις αντιθέσεις μεταξύ της παλαιάς και καινούριας πόλης της Σαγκάης με τα φωτισμένα κτήρια να δίνουν μια διαφορετική νότα στην όλη εικόνα. Ξεκούραση και διανυκτέρευση.

9η μέρα: Σαγκάη – Υδάτεινες Πόλεις Σουτσόου - Βαρκάδα στα κανάλια του Σουτσόου (Περιλαμβάνεται)

Σήμερα θα έχουμε μια ολοήμερη εκδρομή που θα μας φέρει στην υδάτινη πολιτεία, το κοντινό Σουτσόου. Η πόλη του νερού, του ρυζιού και του μεταξιού κτισμένη σε 14 κανάλια με 350 πέτρινες γέφυρες, ονομάστηκε από τον Μάρκο Πόλο όταν την επισκέφθηκε σαν η «Βενετία της Ανατολής» και είναι διάσημη για τους παραδοσιακούς κινέζικους κήπους της. Η περιπατητική ξενάγηση στα γραφικά στενά δρομάκια της παλιάς πόλης και η βαρκάδα στα κυριότερα από τα αναρίθμητα κανάλια της θα σας ενθουσιάσουν. Το απόγευμα επιστρέφουμε στη Σαγκάη. Διανυκτέρευση.

10η – 11η μέρα: Σαγκάη - Επίσκεψη σε ουρανοξύστη για πανοραμική θέα της Σαγκάης - Λάρνακα (Περιλαμβάνεται)

Πρόγευμα και επίσκεψη στην περιοχή Bund για μια συγκλονιστική θέα της πόλης από ουρανοξύστη. Ελεύθερο υπόλοιπο μέχρι την μεταφορά στο αεροδρόμιο της Σαγκάης για να πάρουμε τη πτήση για Λάρνακα με ενδιάμεσο σταθμό. Το ταξίδι τελειώνει αλλά οι αναμνήσεις πάντα μένουν.

Λεπτομέρειες

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ
 • Αεροπορικό εισιτήριο Λάρνακα – Πεκίνο & Σαγκάη – Λάρνακα με ενδιάμεσο σταθμό και πτήσεις της Qatar Airways
 • 1 αποσκευή 23kg και 1 χειραποσκευή 7kg ανά άτομο
 • Φόροι αεροδρομίων και επίναυλος καυσίμων
 • ΔΩΡΟ ασφάλεια ταξιδιού με κάλυψη / επιστροφή χρημάτων μέχρι €1000 σε περίπτωση ακύρωσης από πλευράς σας για ιατρικούς λόγους συμπεριλαμβανομένου και Covid-19 (Όροι και προϋποθέσεις στα επισυναπτόμενα έντυπα – GLOBY GRUPPI COLLECTIVE PLUS ΙΙ).
 • Εισητήρια τρένου Πεκίνο – Ξιάν – Σαγκάη
 • 3 διανυκτερεύσεις στο Πεκίνο σε επιλεγμένο ξενοδοχείο 5*
 • 2 διανυκτερεύσεις στη Ξιάν σε επιλεγμένο ξενοδοχείο 5*
 • 3 διανυκτερεύσεις στη Σαγκάη σε επιλεγμένο ξενοδοχείο 5*
 • Καθημερινό πρόγευμα
 • Δείπνο με πάπια Πεκίνου σε επιλεγμένο τοπικό εστιατόριο
 • Μάθημα παραδοσιακής κινέζικης κουζίνας με γεύμα
 • Μεταφορές, εκδρομές και ξεναγήσεις όπως αναφέρονται στο πρόγραμμα
 • Επίσκεψη και είσοδος στο Σινικό Τοίχος
 • Επίσκεψη και είσοδος στους Τάφους των Μινγκ
 • Στάση για φωτογραφίες εξωτερικά του Ολυμπιακού Σταδίου του 2008
 • Επίσκεψη και είσοδος στο Ναό του Ουρανού
 • Επίσκεψη στην Πλατεία Τιενανμέν
 • Επίσκεψη και είσοδος στην Απαγορευμένη Πόλη
 • Επίσκεψη στα Θερινά Ανάκτορα
 • Επίσκεψη στο Βουδιστικό Μοναστήρι με την Παγόδα της Μεγάλης Χήνας
 • Eπίσκεψη στο «Drum Tower» και στο «Bell Tower» τα οποία θα απολάυσουμε εξωτερικά στη Ξιάν
 • Επίσκεψη και είσοδος στο Πήλινο Στρατό
 • Ξενάγηση πόλης στην Σαγκάη με επίσκεψη στο μουσείο της πόλης, σε Βουδιστικό μοναστήρι και τους Kήπους Γιού Γιουάν
 • Ξενάγηση στις Υδάτεινες Πόλεις Σουτσόου
 • Βαρκάδα στα κανάλια του Σουτσόου
 • Βραδινή κρουαζιέρα Σαγκάης
 • Είσοδος σε ουρανοξύστη για πανοραμική θέα της Σαγκάης
 • Υπηρεσίες των έμπειρων τοπικών μας αντιπροσώπων επί 24ωρου βάσεως για παροχή συμβουλών καθώς και βοήθειας σε περίπτωση έκτακτης ανάγκης.
 • Φ.Π.Α.
ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ
 • Αχθοφορικά και φιλοδωρήματα. Προτείνουμε €3 – €5 ευρώ ανά ταξιδιώτη ανά ημέρα (ή ό,τι θεωρείτε εσείς καλύτερο βάσει των υπηρεσιών που θα λάβετε). Μπορείτε να παραδώσετε στο ξεναγό σας για να τα μοιραστούν με τον οδηγό κλπ.
 • Έξοδα έκδοσης βίζας (περίπου €20 – €50 ανά άτομο – η τιμή της βίζας ενδέχεται να διαφοροποιηθεί και πληρώνεται επιτόπου κατά την επίσκεψη σας στη Πρεσβεία της Κίνας στη Λευκωσία. Η παρουσία σας στη πρεσβεία είναι απαραίτητη για την έκδοση της βίζας). Για την έκδοση της βίζας απαιτούνται: 1 πρόσφατη ηλεκτρονική φωτογραφία, το διαβατήριο με ισχύ τουλάχιστον 6 μήνες από την ημερομηνία εισόδου στη χώρα, και προσωπικά στοιχεία (επάγγελμα, τηλέφωνο, διεύθυνση κατοικίας & εργασίας). Δείτε εδώ τη φόρμα για την αίτηση της βίζας!
 • Αναβαθμισμένη ασφάλεια ταξιδιού με πλήρη κάλυψη της αξίας του ταξιδιού σας σε περίπτωση ακύρωσης από πλευράς σας για ιατρικούς λόγους συμπεριλαμβανομένου και Covid-19. Το κόστος διαμορφώνεται ανάλογα με την αξία του ταξιδιού σας. Για όρους και προϋποθέσεις και περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε με τα γραφεία μας.
 • Γεύματα και ποτά, τα οποία δεν αναφέρονται στο πρόγραμμα
 • Προσωπικά έξοδα όπως πλυντήριο, τηλέφωνο, φιλοδωρήματα κτλ
 • Ότι δεν αναγράφεται στο πρόγραμμα ή αναφέρεται ως προαιρετικό ή προτεινόμενο
ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ
 • Σε αυτό το πρόγραμμα έχουν προστεθεί καταστήματα για αγορές βάση της Κινέζικης νομοθεσίας. Πρέπει να παραμείνετε σε αυτούς τους χώρους για 45 λεπτά με 1 ώρα αλλά είναι αποκλειστικά δική σας απόφαση αν θα προβείτε σε αγορές. Κανείς δεν πρόκειται να σας αναγκάσει να αγοράσετε το οτιδήποτε.
 • Η σειρά του προγράμματος μπορεί να αλλάξει, χωρίς όμως να παραληφθεί καμία από τις αναγραφόμενες δραστηριότητες/εκδρομές.
 • Σε όλα τα ξενοδοχεία κατά την άφιξη σας τα δωμάτια δίνονται στις 15:00 μ.μ (check-in) και παραδίνονται κατά την αναχώρηση σας στις 11:00 π.μ. (check-out). Εάν επιθυμείτε να μπείτε πιο γρήγορα ή να μείνετε περισσότερο στο δωμάτιο σας, τότε υπάρχει επιπλέον χρέωση που θα πληρώνεται στη reception του ξενοδοχείου.
 • Κατά την άφιξη σας στα ξενοδοχεία, πιθανόν να ζητηθεί πιστωτική κάρτα ή κατάθεση μετρητών για κάλυψη τυχόν ζημιών ή επιπλέον καταναλώσεων και άλλων προσωπικών δαπανών (Mini Bar, τηλέφωνα από το δωμάτιο κλπ). Βεβαίως, κατά την αναχώρηση και σε περίπτωση που δεν υφίσταται κάποιος από τους πιο πάνω λόγους, επιστρέφονται οι τυχόν καταβολές μετρητών ή αποδεσμεύεται το πόσο από την πιστωτική σας κάρτα.
 • Σε περίπτωση 2 ή 3 ατόμων με 1 παιδί τα πλείστα ξενοδοχεία δεν προσφέρουν 3 κρεβάτια, εάν επιθυμείτε 3 κρεβάτι υπάρχει επιπλέον χρέωση με βάση το ξενοδοχείο.
 • Όλες οι εκδρομές εναπόκεινται πάντοτε στους συνεργάτες μας. Πιθανόν να υπάρξουν κάποιες μικροαλλαγές λόγω καιρικών συνθηκών κτλ. για τις οποίες δεν φέρει καμία ευθύνη η εταιρεία μας.
 • Η εταιρία μας επιλέγει τους τοπικούς της συνεργάτες μετά από ενδελεχή έρευνα με επισκέψεις στις εκάστοτε χώρες καθώς και σε διεθνής εκθέσεις τουρισμού. Γίνεται η κάθε δυνατή προσπάθεια να τους μεταδώσουμε τις απαιτήσεις και τον τρόπο σκέψης της εταιρίας μας για καλύτερη εξυπηρέτηση των ταξιδιωτών μας. Η εξεύρεση ελληνόφωνων ξεναγών δεν είναι δυνατή στις περισσότερες χώρες αλλά γίνεται προσπάθεια όπως εκεί που υπάρχουν να δεσμεύονται για τα γκρουπ μας. Όπου ανακοινώνεται και υπάρχει η δυνατότητα, τα γκρουπ μας συνοδεύουν έμπειροι και έμπιστοι αρχηγοί αποστολής από την Κύπρο.
 • Με την κράτησή σας σημαίνει ότι έχετε ελέγξει, μελετήσει τις πτήσεις, τα ξενοδοχεία και το πρόγραμμα που σας προτείνουμε και συμφωνείτε να προχωρήσουμε στην κράτησή τους.
 • Ο Διοργανωτής δεν είναι υπεύθυνος για αποκατάσταση τυχόν ζημιάς ή/και ακύρωσης που προκλήθηκε από τραυματισμούς ή κακουχίες λόγω πολέμου, πραξικοπημάτων, τρομοκρατικών ενεργειών, σεισμών, καιρικών συνθηκών, πυρκαγιών ή/και επιδημιών ή/και από οποιοδήποτε άλλο λόγο ανωτέρας βίας (force majeure) ο οποίος δε συμπεριλαμβάνεται στο παρόν. Σε περίπτωση που για οποιονδήποτε από τους πιο πάνω λόγους ακυρωθεί ή διακοπεί το ταξίδι στην εξέλιξή του, δεν γίνεται επιστροφή χρημάτων και δεν υπάρχει καμιά άλλη υποχρέωση αποζημίωσης από τον Διοργανωτή.
 • Οι φωτογραφίες των προϊόντων στα πακέτα είναι ενδεικτικές.
 • Η ομάδα μας καταβάλει κάθε δυνατή προσπάθεια για διευθέτηση των θέσεων της επιλογής σας στα αεροσκάφη για τη δική σας άνεση και για να είστε σε διπλανή θέση με τα άτομα που ταξιδεύετε. Αυτό δεν είναι πάντοτε εφικτό καθώς υπάρχουν αεροπορικές που δεν παρέχουν την δυνατότητα προεπιλογής θέσεων οι οποίες δίνονται αυτόματα από την ίδια την αεροπορική κατά το check in. Επιπλέον, σε περίπτωση που υπάρχει δυνατότητα επιλογής θέσεων κατά το check in, δεν είμαστε σε θέση να σας προσφέρουμε πάντα τις θέσεις της επιλογής σας. Για να είστε σίγουροι για τις θέσεις σας μπορείτε τα τις προπληρώσετε επικοινωνώντας μαζί μας εκ των προτέρων αφού ελέγξουμε τη διαθεσιμότητα.
 • Η κράτησή σας θεωρείται έγκυρη εφόσον μας στείλετε copy των διαβατηρίων σας, υπογράψετε την σύμβαση οργανωμένου ταξιδιού και καταβληθεί προκαταβολή το 50% του ποσού.
 • Οι αεροπορικές εταιρείες και τα ξενοδοχεία που αναφέρονται είναι τα συνήθη συνεργαζόμενα.
 • Η εταιρία έχει το δικαίωμα να σας προσφέρει άλλο ξενοδοχείο από αυτό που αναγράφεται, της ίδιας κατηγορίας και ωφελημάτων με την τιμή που έχετε πληρώσει. Σε περίπτωση μιας τέτοιας αλλαγής η εταιρία μας θα σας ενημερώσει 15 μέρες πριν από την αναχώρηση σας.
 • Όλα μας τα οργανωμένα ταξίδια εκτελούνται ακόμη και με 2 συμμετέχοντες σε custom made με πιθανή διαφοροποίηση της τιμής του πακέτου.
 • Σημαντικές Σημειώσεις για Ασφάλεια Ταξιδιού:

  1- Είναι αποκλειστική ευθύνη του πελάτη να ενημερωθεί για τις πρόνοιες της ασφάλειας ταξιδιού σε περίπτωση περιλαμβάνεται στο πακέτο ή σε περίπτωση που προτεθεί μετά.

  2- Σε περίπτωση που ο πελάτης θα χρησιμοποιήσει τις υπηρεσίες που παρέχει η ασφάλεια, η επικοινωνία γίνεται αποκλειστικά μεταξύ των δύο πλευρών, δηλαδή του πελάτη και ασφαλιστικής εταιρίας
 • Οι τιμές είναι υπολογισμένες σε οικονομικό ναύλο αεροπορικών εισιτηρίων και ενδέχεται να αλλάξουν βάση διαθεσιμότητας (Η σημείωση ΔΕΝ ισχύει για εγγυημένες αναχωρήσεις γκρουπ αλλά ΜΟΝΟ για ατομικό οργανωμένο custom made ταξίδι για το οποίο θα αγοραστούν ανεξάρτητα εισιτήρια).
 • Μετά την εξόφληση και έκδοση του πακέτου δεν είναι δυνατή η ακύρωσή του χωρίς τα αντίστοιχα ακυρωτικά (τα οποία μπορεί να είναι μέχρι και 100%) σύμφωνα με τους κανονισμούς που διέπουν τους ειδικούς ναύλους που έχουμε για την πραγματοποίηση των προγραμμάτων από τις αεροπορικές εταιρείες και τους συνεργάτες μας του εξωτερικού.
 • Το ίδιο ισχύει και για τις αλλαγές στις ημερομηνίες – αλλαγές ονομάτων μετά από την έκδοση των εισιτηρίων δεν είναι εφικτές. Οποιαδήποτε αλλαγή ή και ακύρωση θα πρέπει να ζητείται εγγράφως (μέσω email ή φαξ).
 • ΠΡΟΣΟΧΗ: Σε οποιαδήποτε χώρα ταξιδεύετε εκτός Ευρωπαϊκής Ένωσης, χρειάζεστε διαβατήριο με ισχύ πέραν των έξι (6) μηνών από τη μέρα που ταξιδεύετε και τουλάχιστον 2 κενές σελίδες στο διαβατήριο. Σε οποιαδήποτε άλλη περίπτωση θα πρέπει να γίνεται άμεση ανανέωση του διαβατηρίου σας!
ΚΩΔ

PLTN