Πανόραμα Βιετνάμ...Μοναδική Εμπειρία Ζωής! - 11 Μέρες - Καλοκαίρι 2024

placeΑνόϊΚατηγορία: Kαλοκαιρινές Διακοπές 2024

Γενικά

Ανόι-Κόλπος Χα Λόνγκ-Ντανάγκ-Χοι Αν-Χρυσή Γέφυρα-Σαϊγκόν-Κου Τσι Τούνελς-Ποταμός Μεκόνγκ

Αναχωρήσεις

ΗμερομηνίαΑπόΠροςΠτήσηΏρα
11/07, 18/07, 08/08, 15/08ΛΑΡΝΑΚΑΝΤΟΧΑQR 26613:05 - 16:40
11/07, 18/07, 08/08, 15/08ΝΤΟΧΑΑΝΟΪQR 98219:55 - 07:20(+1)
20/07, 27/07, 17/08, 24/08ΣΑΪΓΚΟΝΝΤΟΧΑQR 97119:45 - 23:30
21/07, 28/07, 18/08, 25/08ΝΤΟΧΑΛΑΡΝΑΚΑQR 26508:00 - 12:05

Τιμές (ανά άτομο)

ΗμερομηνίεςΚατ.ΒάσηΔίκλινοΜονόκλινοΠαιδί
11/07, 18/074*BB€2995€3355€2595
08/08, 15/084*BB€3095€3475€2695

Πρόγραμμα

1η-2η μέρα: ΛΑΡΝΑΚΑ - ΝΤΟΧΑ - ΑΝΟΙ

Συγκέντρωση στο αεροδρόμιο της Λάρνακας και αναχώρηση για την πρωτεύουσα του Βιετνάμ το Ανόι, με ενδιάμεσο σταθμό. Διανυκτέρευση στο αεροπλάνο και άφιξη την επόμενη ημέρα. Μετά την διαδικασία εισόδου στη χώρα και την υποδοχή από κοπέλες με παραδοσιακές στολές, το Ανόι μας υποδέχεται με μοναδικό στυλ και χάρη, καθώς διατηρεί έντονα τα σημάδια της Γαλλικής αποικιοκρατίας και αποτελεί το οικονομικό και πολιτιστικό κέντρο του Βορείου Βιετνάμ. Πανοραμική ξενάγηση για μια πρώτη γνωριμία με την πόλη και ακολούθως μεταφορά και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο. Ελεύθερος χρόνος για ξεκούραση. Δείπνο και διανυκτέρευση.

3η μέρα: ΑΝΟΙ - ΞΕΝΑΓΗΣΗ

Μετά το πρόγευμα η γνωριμία μας με το Ανόι, την «ασημένια πόλη» με τις επτά λίμνες και τις δεκάδες παγόδες θα ξεκινήσει με επίσκεψη στο μουσείο Εθνολογίας με τα πλούσια εκθέματα και τον Ναό της Λογοτεχνίας. Συνεχίζουμε τη ξενάγηση μας με επίσκεψη στην πανέμορφη λίμνη Χοάμ Κιέμ και τη γραφική γέφυρα Huc. Η ξενάγηση μας θα τελειώσει στα γραφικά δρομάκια της παλιάς πόλης για ψώνια. Το απόγευμα σας προσκαλούμε να παρακολουθήσετε μια άκρως ενδιαφέρουσα παράσταση με μαριονέτες του νερού. Δείπνο και διανυκτέρευση.

4η μέρα: ΑΝΟΙ - ΧΑ ΛΟΝΓΚ - ΑΝΟΙ

Πρόγευμα και αναχώρηση για το μαγευτικό κόλπο Χα Λονγκ που είναι μοναδικός και αποτελεί ένα από τα φυσικά θαύματα του πλανήτη, όπου θα απολαύσουμε μια κρουαζιέρα με τα παραδοσιακά πλοιάρια. Ο κόλπος Χα Λόνγκ τελεί υπό την προστασία της ΟΥΝΕΣΚΟ και αποτελεί το όνειρο κάθε φυσιολάτρη με εκατοντάδες πανύψηλους και καταπράσινους βράχους σκορπισμένους στη θάλασσα, νησιά περίεργων σχημάτων που διαμορφώνουν αμέτρητες παρθένες παραλίες καθώς και εκπληκτικές σπηλιές. Κατά την διάρκεια της κρουαζιέρας θα απολαύσετε το γεύμα σας με φρέσκα θαλασσινά καθώς και επίσκεψη σε δυο από τις πιο όμορφες σπηλιές της περιοχής (Thien Cung & Dau Go). Το απόγευμα επιστρέφουμε στο Ανόι. Διανυκτέρευση.

5η μέρα: ΑΝΟΙ - ΧΟΙ ΑΝ

Μετά το πρόγευμα θα μεταφερθούμε στο αεροδρόμιο για να πάρουμε την πτήση για την πόλη Ντανάγκ. Άφιξη, παραλαβή και θα ακολουθήσουμε μια από τις ωραιότερες διαδρομές του Βιετνάμ για να φθάσουμε στην πόλη Χοι Αν. Καθοδόν θα επισκεφθούμε το σπουδαίο μουσείο Cham και τα «μαρμάρινα βουνά» με τις σπηλιές. Άφιξη και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο. Δείπνο και διανυκτέρευση.

6η μέρα: ΧΟΙ ΑΝ - ΧΡΥΣΗ ΓΕΦΥΡΑ (Golden Bridge)

Μετά το πρόγευμα περιήγηση στους παραδοσιακούς δρόμους της πόλης, η οποία κατά τη διάρκεια του 16ου αιώνα υπήρξε ένα από τα μεγαλύτερα εμπορικά κέντρα της Νοτιοανατολικής Ασίας. Στη ξενάγηση μας θα επισκεφθούμε μεταξύ άλλων την κλειστή Ιαπωνική Γέφυρα, την παγόδα Ong, τον Κινέζικο ναό Fukienese που κτίστηκε το 1692 από τον κινέζο Phuoc Kien, καθώς και ένα παραδοσιακό εργαστήρι μεταξιού. Στη συνέχεια θα επισκεφθούμε την εντυπωσιακή και πολύ-φωτογραφημένη «Χρυσή Γέφυρα» στους λόφους Μπα Να. Αιωρούμενη πάνω από 1.400 μέτρα από το επίπεδο της θάλασσας, η γέφυρα μοιάζει να συγκρατείται από δυο γιγάντια χέρια που αναδύονται από τους λόφους, που αν και φαίνονται πέτρινα είναι φτιαγμένα από χάλυβα. Δείπνο και διανυκτέρευση.

7η μέρα: ΧΟΙ ΑΝ - ΝΤΑ ΝΑΝΓΚ - ΣΑΙΓΚΟΝ

Πρόγευμα αναχώρηση για το αεροδρόμιο της Ντανάγκ για να πάρουμε μια σύντομη πτήση με προορισμό την θρυλική Σαϊγκόν, που σήμερα έχει μετονομαστεί σε Χο Τσι Μινχ. Τα παλιά νεοκλασικά κτίσματα και η όμορφη ρυμοτομία της, αποπνέουν την προπολεμική της αίγλη. Άφιξη και μεταφορά στο ξενοδοχείο. Το βράδυ θα απολαύσουμε κρουαζιέρα με δείπνο στον ποταμό Σαϊγκόν για να θαυμάσουμε τη φωτισμένη πόλη. Διανυκτέρευση.

8η μέρα: ΣΑΙΓΚΟΝ - ΚΟΥ ΤΣΙ ΤΟΥΝΕΛΣ

Μετά το πρόγευμα θα αρχίσουμε την ξενάγηση μας με επίσκεψη στα περίφημα και δαιδαλώδη τούνελ του Κου Τσι που ήταν ολόκληρες πόλεις και κατά τη διάρκεια του πολέμου του Βιετνάμ αποτελούσαν τα κρησφύγετα των Βιετκόνγκ. Το απόγευμα θα συνεχίσουμε με ξενάγηση της πόλης. Μεταξύ άλλων θα δούμε το Πολεμικό μουσείο με εκθέματα από τον πόλεμο του Βιετνάμ με τις ΗΠΑ, το Παλάτι, τον Καθεδρικό ναό της πόλης καθώς και το περίφημο κτίριο του Ταχυδρομείου, έργο του γνωστού Γάλλου αρχιτέκτονα Άιφελ. Τέλος θα επισκεφθούμε την πολύβουη αγορά Ben Thanh για ψώνια. Δείπνο και διανυκτέρευση.

9η μέρα: ΣΑΙΓΚΟΝ - ΠΟΤΑΜΟΣ ΜΕΚΟΝΓΚ - ΣΑΙΓΚΟΝ

Πρόγευμα και αναχώρηση για το Δέλτα του ποταμού Μεκόνγκ για να απολαύσουμε μια υπέροχη εκδρομή, όπου θα έχουμε την ευκαιρία να δούμε από κοντά τον τρόπο ζωής των ντόπιων κατοίκων. Θα επιβιβαστούμε σε πλοιάριο για μια κρουαζιέρα στον ποταμό Ben Tre. Κατά μήκος του ποταμού, θα θαυμάσουμε μεταξύ άλλων την οργιώδη τροπική βλάστηση, τις φυτείες ρυζιού και τροπικών φρούτων αλλά και τις δραστηριότητες των κατοίκων. Θα έχουμε επίσης την ευκαιρία να περπατήσουμε στα δρομάκια ενός παραδοσιακού χωριού, για να γνωρίσουμε τον παραδοσιακό τρόπο ζωής των κατοίκων και να γευτούμε υπέροχα τροπικά φρούτα. Ακολούθως θα επιβιβαστούμε ξανά στο πλοιάριο για να επιστρέψουμε πίσω στο λεωφορείο. Επιστροφή στη Σαϊγκόν. Δείπνο και διανυκτέρευση.

10η-11η μέρα: ΣΑΙΓΚΟΝ - ΝΤΟΧΑ - ΛΑΡΝΑΚΑ

Πρόγευμα και ελεύθερος χρόνος στη διάθεση σας για ψώνια στις πολύβουες αγορές της Σαϊγκόν ή στα εντυπωσιακά πολυκαταστήματα, όπως το Saigon Centre shopping mall. Το απόγευμα μεταφορά στο αεροδρόμιο για να πάρουμε την πτήση της επιστροφής για Λάρνακα, γεμάτοι συγκλονιστικές εικόνες από μια χώρα με καταπράσινη, τροπική βλάστηση, ατέλειωτους ορυζώνες και ένα πράο και ευγενικό λαό.

Λεπτομέρειες

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ
 • Αεροπορικό εισιτήριο Λάρνακα – Ντόχα –Ανόι και Σαϊγκόν - Ντόχα - Λάρνακα.
 • Εσωτερικές πτήσεις Ανόι – Ντανάγκ και Ντανάγκ – Σαϊγκόν.
 • Φόροι αεροδρομίων και επίναυλος καυσίμων.
 • Μία αποσκευή μέχρι 25 κιλά και μια χειραποσκευή μέχρι 7 κιλά για τις πτήσεις της Qatar.
 • Μία αποσκευή μέχρι 23 κιλά και μια χειραποσκευή μέχρι 12 κιλά για τις εσωτερικές πτήσεις.
 • Διαμονή για οκτώ (8) βράδια σε επιλεγμένα ξενοδοχεία 4 αστέρων.
 • Μπουφέ πρόγευμα καθημερινά.
 • Έξι (6) γεύματα ή δείπνα όπως αναφέρονται στο πρόγραμμα.
 • Κρουαζιέρα στο αρχιπέλαγος Χα Λόνγκ με γεύμα από φρέσκα θαλασσινά.
 • Κρουαζιέρα με δείπνο στον ποταμό Σαϊγκόν.
 • Παράσταση με μαριονέτες του νερού.
 • Εισιτήριο για τη χρυσή γέφυρα.
 • Μεταφορές, εκδρομές και ξεναγήσεις όπως αναφέρονται στο πρόγραμμα.
 • Τοπικοί αγγλόφωνοι ξεναγοί.
 • Εισιτήρια εισόδων στους χώρους επισκέψεων.
 • Έμπειρος ελληνόφωνος συνοδός/αρχηγός.
 • Φ.Π.Α.
ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ
 • Έξοδα έκδοσης βίζας.
 • Φιλοδωρήματα και αχθοφορικά.
 • Ποτά στα φαγητά.
 • Οτιδήποτε δεν αναφέρεται στο πρόγραμμα ή αναφέρεται ως προαιρετικό ή προτεινόμενο.
ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
 • Η Βίζα για το Βιετνάμ εκδίδεται κατά την άφιξη σας στο Ανόι, πληρώνεται επί τόπου σε μετρητά και στοιχίζει $25. Τυχόν αύξηση στην τιμή της βίζας επιβαρύνει τον ταξιδιώτη. Θα πρέπει να μας στείλετε αντίγραφο του διαβατηρίου σας (με ισχύ τουλάχιστον 6 μήνες) το αργότερο 30 μέρες πριν την αναχώρηση σας.
 • Σας προσφέρουμε δωρεάν παραμονή για 6 ώρες στο Al Maha Lounge της Qatar Airways μέχρι την αναχώρηση της πτήσης σας Ντόχα - Λάρνακα.
ΟΡΟΙ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΚΥΡΩΣΗΣ
 • Επιβεβαίωση κράτησης με προκαταβολή 30% της αξίας του ταξιδιού
 • Εξόφληση μέχρι 21 μέρες πριν την αναχώρηση
 • Ακύρωση συμμετοχής μέχρι 45 μέρες πριν την αναχώρηση, παρακράτηση ποσού 100.00 Ευρώ για λειτουργικά έξοδα.
 • Ακύρωση συμμετοχής μεταξύ [44] και [31] μέρες πριν την αναχώρηση, παρακράτηση 30% της αξίας του ταξιδιού.
 • Ακύρωση συμμετοχής μεταξύ [30] και [21] μέρες πριν την αναχώρηση, παρακράτηση 50% της αξίας του ταξιδιού.
 • Ακύρωση συμμετοχής 20 μέρες πριν την αναχώρηση, παρακράτηση όλου του ποσού.
 • Για τα μέσα ολικής ναύλωσης (charter), κρουαζιέρες , σκι, εκθέσεις, συνέδρια και παρεμφερείς διεθνείς εκδηλώσεις, τα ακυρωτικά φθάνουν μέχρι 100% της αξίας τους ασχέτως της ημερομηνίας γνωστοποίησης της ακύρωσης.
ΚΩΔ

ΧΝS