Γενικά

Διανυκτερεύσεις: Δουβλίνο (2), Κιλάρνεϊ (2), Γκώλγουέι (1) Σλάιγκο (1)

Αναχωρήσεις

ΗμερομηνίαΑπόΠροςΠτήσηΏρα
29/06ΛάρνακαΦρανκφούρτηLH 129506:15 - 09:25
29/06ΦρανκφούρτηΔουβλίνοLH 97810:25 - 11:30
06/07ΔουβλίνοΦρανκφούρτηLH 97912:20 - 15:20
06/07ΦρανκφούρτηΛάρνακαLH 129421:30 - 02:10
27/07, 10/08ΛάρνακαΦρανκφούρτηLH 129316:50 - 20:00
27/07, 10/08ΦρανκφούρτηΔουβλίνοLH 98221:10 - 22:20
03/08, 17/08ΔουβλίνοΦρανκφούρτηLH 98117:35 - 20:35
03/08, 17/08ΦρανκφούρτηΛάρνακαLH 129421:30 - 02:10

Τιμές (ανά άτομο)

ΗμερομηνίεςΚατ.ΒάσηΔίκλινοΜονόκλινο
29/064*BB€2415€3395
27/074*BB€2479€3399
10/084*BB€2519€3329

Πρόγραμμα

1η Μέρα: Λάρνακα – Φρανκφούρτη - Δουβλίνο

Συγκέντρωση στο αεροδρόμιο Λάρνακας και αναχώρηση για το Δουβλίνο με ενδιάμεση αλλαγή αεροσκάφους στην Φρανκφούρτη. Άφιξη, παραλαβή από τους αντιπροσώπους μας και μεταφορά στο ξενοδοχείο. Τακτοποίηση δωματίων και διανυκτέρευση.

2η Μέρα: Δουβλίνο - Ξενάγηση

Η σημερινή μέρα είναι αφιερωμένη στην πανέμορφη πόλη του Δουβλίνου. Κατά τη διάρκεια της ξενάγησής μας θα περάσουμε από την κεντρική λεωφόρο Ο' Κόνελ, θα δούμε το ιστορικό κτίριο του Ταχυδρομείου, το παλαιό Τελωνείο και θα καταλήξουμε στο Κολλέγιο της Αγίας Τριάδος για να θαυμάσουμε το μοναδικό Book of Cells. Στη συνέχεια θα επισκεφθούμε τον Καθεδρικό ναό του Αγίου Πατρικίου, σύμβολο της προτεσταντικής εκκλησίας της Ιρλανδίας, το Φοίνιξ Παρκ και το μεγαλύτερο αστικό πάρκο της Ευρώπης. Το απόγευμα είναι ιδανική ευκαιρία για να περιπλανηθείτε στα πλακόστρωτα δρομάκια. Στην οδό Merrion στην καρδιά της πόλης τα φλας θα ανάψουν στην αριστοκρατική συνοικία με τις καμάρες και τις πολύχρωμες πόρτες που αποτελούν δείγματα της γεωργιανής αρχιτεκτονικής. Διανύοντας τη νότια πλευρά της όχθης του Λίφεϋ, θα βρεθείτε στην Temple Bar μια περιοχή γεμάτη με στενά λιθόστρωτα σοκάκια και μεσαιωνικά κτίρια.

3η Μέρα : Δουβλίνο - Βράχος Κάσελ – Κόρκ – Κιλάρνεϊ

Πρόγευμα και αναχώρηση για τον Βράχο του Κάσελ. To πιθανώς πιο πολυφωτογραφημένο μνημείο στην Ιρλανδία είναι ένα από τα πιο σημαντικά αξιοθέατα της χώρας. Αυτό το μνημείο που δεσπόζει επάνω από την πόλη Κάσελ από τη βάση του που την αποτελεί ένας ογκόλιθος ύψους 61 μέτρων, υπήρξε κάποτε η έδρα των βασιλέων της επαρχίας Μούνστερ. Θα έχουμε την ευκαιρία, στο εσωτερικό των επιβλητικών τειχών που περιβάλλουν τον Βράχο να δούμε έναν κυκλικό πύργο, έναν Καθεδρικό Ναό, το ρομανικού ρυθμού παρεκκλήσι από το 12ο αιώνα καθώς και κέλτικους σταυρούς. Στη συνέχεια μας περιμένει το Κορκ. Στην περιήγησή μας θα περπατήσουμε στην περίφημη Λεωφόρο του Αγίου Πατρικίου με τους δύο θαυμάσιους Γοτθικούς Καθεδρικούς Ναούς. Μετά τη περιήγησή μας θα καταλήξουμε στη γραφική πόλη Κιλάρνεϊ. Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο και διανυκτέρευση.

4η Μέρα : Κιλάρνεϊ - Δακτυλίδι του Κέρυ

Το δαχτυλίδι του Κέρυ αποτελεί την πιο διάσημη πανοραμική διαδρομή της Ιρλανδίας. Η εκπληκτική ομορφιά της χερσονήσου Aïβιρα πηγάζει από την μεγάλη ποικιλία και τις συνεχείς αντιθέσεις του τοπίου. Κατά τη διάρκεια της διαδρομής θα απολαύσετε θεαματικές εικόνες- βουνά, λίμνες και εκπληκτική θέα στον Ατλαντικό ωκεανό καθώς θα ταξιδεύουμε στην παραλιακή διαδρομή. Αφήνοντας το Κιλλάρνευ θα περάσουμε από το γραφικό χωριό Κιλόργκλιν διάσημο για το φεστιβάλ Πουκ που γίνεται εδώ κάθε χρόνο, στη συνέχεια θα συνεχίσουμε προς το Γκλενμπέι όπου η απότομη βουνοπλαγιά επιτρέπει πανοραμική θέα προς τη χερσόνησο. Θα περάσουμε από το χωριό Καχιρσαïβίν, τη γενέτειρα του Εθνικού Ήρωα Ντάνιελ Ο Κόνελ και διασχίζοντας τα ελώδη εδάφη τύρφης θα φτάσουμε στην πόλη Γουότερβιλ. Συνεχίζουμε για το χωριό Σνήμ με τα γραφικά του σπιτάκια βαμμένα με έντονα χρώματα. Η διαδρομή θα συνεχίσει μέσα από τα βουνά μέχρι το φαράγγι στην τοποθεσία Μόλ και μέχρι το σημείο Λέιντις Βιού απ’όπου θα απολαύσετε τη μαγευτική θέα προς τις διάσημες λίμνες του εθνικού Δρυμού. Αργά το απόγευμα επιστροφή στο Κιλάρνει.

5η Μέρα: Κιλάρνεϊ - Κάστρο Μπανράτυ - Βράχοι Μόχερ – Γκώλγουει

Μετά το πρόγευμα αναχώρηση για το μεσαιωνικό κάστρο Μπανράττυ. Γύρω από το Κάστρο βρίσκεται το θεματικό του πάρκο όπου αναπαρίσταται η καθημερινή ζωή της αγροτικής Ιρλανδίας το 19ο αιώνα. Στη συνέχεια θα κατευθυνθούμε προς τους Βράχους του Μόχερ που υψώνονται 230 μέτρα πάνω από τον Ατλαντικό Ωκεανό και αν είμαστε τυχεροί και η μέρα είναι καθαρή θα μπορέσουμε να δούμε τα νησιά Άραν καθώς και να διακρίνουμε τις πεδιάδες και τους λόφους της περιοχής της Κονεμάρα. Στη συνέχεια μέσα από την περιοχή Μπέρρεν μέρος του Εθνικού ∆ρυμού Μπέρρεν της Ιρλανδίας θα φτάσουμε στην κομητεία Γκώλγουεï με την ομώνυμη πρωτεύουσα. Βρίσκεται στην επαρχία Κώνοχτ και πρόκειται για μία πανέμορφη κομητεία μ’ ένα μείγμα αντιθέσεων. Εδώ βρίσκονται τα πιο άγρια και απομονωμένα τοπία της Κονεμάρα συνδυασμένα με το Γκώλγουεϊ μία από τις πιο δημοφιλείς πόλεις της Ευρώπης, που σφύζει από ζωντάνια κι ενέργεια. Άφιξη στο ξενοδοχείο και τακτοποίηση δωματίων.

6η Μέρα: Γκώλγουει – Κονεμάρα- Αβαείο Κίλμορ – Καροουμόρ - Σλάιγκο

Σήμερα, θα κατευθυνθούμε βόρεια, διασχίζοντας τα γοητευτικά τοπία της βραχώδους περιοχής Κονεμάρα, με προορισμό την κομητεία Ντόνεγκαλ. Θα διασχίσουμε την κομητεία Γέιτς, με την πλούσια καλλιτεχνική και λογοτεχνική της παράδοση αλλά και τα προϊστορικά αξιοθέατα. Στάση στο πανέμορφο Αβαείο Κίλμορ. Θα έχουμε τη δυνατότητα να επισκεφτούμε καθοδόν το νεκροταφείο Καροουμόρ, που βρίσκεται κοντά στην πόλη Σλάϊγκο. Πρόκειται για το αρχαιότερο μεγαλιθικό κοιμητήριο της Ιρλανδίας, όπου λέγεται ότι υπήρξαν πάνω από 100 τάφοι εκ των οποίων οι 60 σώζονται ακόμα και σήμερα. Αργά το απόγευμα θα φθάσουμε στο ξενοδοχείο μας, στην περιοχή του Σλάιγκο.

7η - 8η Μέρα: Σλάιγκο – Δουβλίνο – Φρανκφούρτη – Λάρνακα

Πρωινό ελεύθερο και αναχωρούμε για το αεροδρόμιο του Δουβλίνου για να πάρουμε τη πτήση της επιστροφής για την Κύπρο με ενδιάμεσο σταθμό. Άφιξη στη Λάρνακα το πρωί της όγδοης ημέρας.

Λεπτομέρειες

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ
 • Αεροπορικό εισιτήριο Λάρνακα – Φρανκφούρτη – Δουβλίνο – Φρανκφούρτη – Λάρνακα με πτήσεις της Lufthansa.
 • Φόροι αεροδρομίων και επίναυλο καυσίμων.
 • 6 διανυκτερεύσεις σε ξενοδοχεία 4* με πρόγευμα.
 • Μεταφορές, εκδρομές και περιηγήσεις σύμφωνα με το πρόγραμμα.
 • Τοπικοί αγγλόφωνοι ξεναγοί.
 • Αρχηγός/Συνοδός του γραφείου μας.
 • Μια αποσκευή 23 κιλών και μια χειραποσκευή 7 κιλών.
 • Υπηρεσίες των αντιπροσώπων μας
ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ
 • Δικαιώματα εισόδων προαιρετικά.
 • Οτιδήποτε δεν αναφέρετε στα περιλαμβάνονται ή αναφέρεται σαν προαιρετικό ή προτεινόμενο.
ΟΡΟΙ ΚΑΙ ΠΡΟΥΠΟΘΕΣΕΙΣ
 • Οι τιμές των ταξιδιωτικών πακέτων δεν αλλάζουν κατά την ώρα της κράτησης τους.
 • Με την κράτηση των ταξιδιωτικών πακέτων δίνετε προκαταβολή 30% της αξίας των πακέτων και η εξόφληση τους γίνεται 21 μέρες περίπου πριν την αναχώρηση.
 • Ακύρωση συμμετοχής μέχρι 45 μέρες πριν την αναχώρηση, παρακράτηση ποσού 50.00 Ευρώ για λειτουργικά έξοδα.
 • Ακύρωση συμμετοχής μεταξύ [44] και [31] μέρες πριν την αναχώρηση, παρακράτηση 30% της αξίας του ταξιδιού.
 • Ακύρωση συμμετοχής μεταξύ [30] και [21] μέρες πριν την αναχώρηση, παρακράτηση 50% της αξίας του ταξιδιού.
 • Ακύρωση συμμετοχής 20 μέρες πριν την αναχώρηση, παρακράτηση όλου του ποσού.
 • Για τα μέσα ολικής ναύλωσης (charter), κρουαζιέρες , σκι, εκθέσεις, συνέδρια και παρεμφερείς διεθνείς εκδηλώσεις, τα ακυρωτικά φθάνουν μέχρι 100% της αξίας τους ασχέτως της ημερομηνίας γνωστοποίησης της ακύρωσης.
ΚΩΔ

ΤΚΝΣ