Ζανζιβάρη & Τανζανία στο Εθνικό Πάρκο Saadani | Καλοκαίρι 2024 | Οργανωμένο Ταξίδι

placeΖανζιβάρηΚατηγορία: Kαλοκαιρινές Διακοπές 2024

Γενικά

Η Τανζανία είναι μια χώρα που δελεάζει με τα φυσικά της αξιοθέατα, τις φυλές και τους πολιτισμούς που φιλοξενεί στην επικράτεια της. Στα τεραστίων διαστάσεων Εθνικά της Πάρκα που προσφέρονται για σαφάρι, συνυπάρχουν ελέφαντες, αντιλόπες και λιοντάρια με φόντο τους καταπράσινους λόφους καθώς επίσης και ένας μεγάλος πληθυσμός από άγρια πτηνά. Ένας προορισμός για γαμήλιο ταξίδι αλλιώτικος από όλους τους άλλους καθώς επίσης και για όσους λατρεύουν την περιπέτεια και την άγρια φύση.

Η Ζανζιβάρη είναι ένα σύμπλεγμα νησιών στα νοτιανατολικά της Αφρικής, μόλις 30 χιλιόμετρα από την Τανζανία την οποίας είναι επαρχία. Αποτελείται από 2 μεγάλα νησιά την Unguja που αναφέρεται ως Ζανζιβάρη και το νησί Pemba. Προτείνουμε να επισκεφθείτε την Stone Town, την μικρή παλιά πόλη του πρώτου νησιού η οποία αποτελείται από γραφικά σοκάκια για περπάτημα, αρχοντικά σπίτια, πολύχρωμες αγορές μπαχαρικών και μερικά αξιοθέατα. Στο Prison Island μπορείτε να θαυμάσετε γιγάντιες χελώνες ενώ στο Jonani Forest να θαυμάσετε τους κόκκινους πιθήκους οι οποίοι αποτελούν είδος προς εξαφάνιση. Ένας περίπατος στις φυτείες μπαχαρικών όπως και στα τοπικά χωριά για να γνωρίσετε τους κατοίκους και τον πολιτισμό τους αποτελούν μοναδική εμπειρία. Σας προτείνουμε επίσης να επισκεφθείτε τις παρθένες παραλίες της Ζανζιβάρης με τα καταγάλανα νερά τους. Βέβαια πρέπει να είστε προσεκτικοί καθώς δεν είναι όλες κατάλληλες για κολύμπι όπως η Paje αλλά αξίζει να την επισκεφθείτε λόγω της φυσικής της ομορφιάς. Κατάλληλη για να κολυμπήσετε είναι η Nungwi που θεωρείται η καλύτερη της Ζανζιβάρης. Τέλος αν αγαπάτε τις καταδύσεις αξίζει να βουτήξετε και να θαυμάσετε τα καταπληκτικά ψάρια της περιοχής όπως και αν είστε λάτρεις της κουζίνας να δοκιμάσετε τα παραδοσιακά ψάρια όπως τον καρχαρία.


Ο καιρός

Η καλύτερη εποχή για να επισκεφθείτε τη Ζανζιβάρη είναι κατά τη διάρκεια της ξηρής περιόδου που διαρκεί συνήθως από τον Ιούνιο έως τον Οκτώβριο. Αυτό συμπίπτει επίσης με την περίοδο που θεωρείται η καλύτερη για σαφάρι στην ηπειρωτική Τανζανία. Ωστόσο, μπορείτε να το επισκεφτείτε το νησί τις περισσότερες μέρες του χρόνου, χάρη στην τακτική ηλιοφάνεια που συνήθως επικρατεί στη Ζανζιβάρη.


Την περίοδο Νοεμβρίου και Δεκεμβρίου, πιθανόν να παρατηρηθούν σύντομες βροχοπτώσεις που συνήθως ακολουθούνται από ηλιοφάνεια. Η περίοδος από τον Απρίλιο μέχρι τον Μάιο θεωρείται περίοδος ακμής των βροχοπτώσεων στο νησί.


Προτού προχωρήσετε με κράτηση θα πρέπει να λάβετε υπόψη σας όλα τα ενδεχόμενα που αφορούν τις καιρικές συνθήκες τα οποία πιθανόν να επηρεάσουν το ταξίδι σας, ειδικά αν αποφασίσετε να ταξιδέψετε κατά την διάρκεια της βροχερής περιόδου.


Ο Διοργανωτής δεν είναι υπεύθυνος για αποκατάσταση τυχόν ζημιάς ή/και ακύρωσης που προκλήθηκε από τραυματισμούς ή κακουχίες λόγω πολέμου, πραξικοπημάτων, τρομοκρατικών ενεργειών, σεισμών, καιρικών συνθηκών, πυρκαγιών ή/και επιδημιών ή/και από οποιοδήποτε άλλο λόγο ανωτέρας βίας (force majeure) ο οποίος δε συμπεριλαμβάνεται στο παρόν. Σε περίπτωση που για οποιονδήποτε από τους πιο πάνω λόγους ακυρωθεί ή διακοπεί το ταξίδι στην εξέλιξή του, δεν γίνεται επιστροφή χρημάτων και δεν υπάρχει καμιά άλλη υποχρέωση αποζημίωσης από τον Διοργανωτή. 

Αναχωρήσεις

ΑπόΠροςΏρα
ΛάρνακαΝτουμπάι20:10 - 01:05(+1)
ΝτουμπάιΖανζιβάρη10:00 - 14:45
ΖανζιβάρηΤανζανία / Saadani -
Τανζανία / SaadaniΖανζιβάρη -
ΖανζιβάρηΝτουμπάι22:00 - 05:00 (+1)
ΝτουμπάιΛάρνακα08:00 - 11:10
ΛάρνακαΝτόχα13:05 - 16:40 (+1)
ΝτόχαΖανζιβάρη02:15 - 07:55
ΖανζιβάρηΤανζανία / Saadani -
Τανζανία / SaadaniΖανζιβάρη -
ΖανζιβάρηΝτόχα23:10 - 05:10 (+1)
ΝτόχαΛάρνακα08:00 - 12:05 p.m

Τιμές (ανά άτομο)

ΞενοδοχείοΚατ.ΔίκλινοΤρίκλινο
Nungwi Beach Resort (or similar), Zanzibar Seaside & Saadani Safari Lodge - Maridadi Suite (or similar), Saadani National Park4*€4770 €4770
The Royal Zanzibar Beach Resort (or similar), Zanzibar Seaside & Saadani Safari Lodge - Maridadi Suite (or similar), Saadani National Park5* & 4*€5175€5175

Πρόγραμμα

1η – 2η μέρα: Λάρνακα – Ζανζιβάρη

Αναχώρηση από Λάρνακα με προορισμό την Ζανζιβάρη μέσω ενδιάμεσου σταθμού. Άφιξη την επόμενη μέρα στον υπέροχο τροπικό Αφρικανικό παράδεισο. Παραλαβή από τον τοπικό μας συνεργάτη και μεταφορά στο ξενοδοχείο σας. Τακτοποίηση στα δωμάτια σας και ελεύθερος χρόνος για ξεκούραση. Έχετε το υπόλοιπο της μέρας μπροστά σας για μια πρώτη γνωριμία τον προορισμό και να ξεκινήσετε να αντιλαμβάνεστε την μαγεία που εκπέμπει η φυσική ομορφιά της περιοχής. Η λευκή αμμουδιά σε συνδυασμό με το γαλάζιο χρώμα της θάλασσας δημιουργούν μια μοναδική εικόνα την οποία θα αντικρίζετε καθημερινά για το υπόλοιπο της διαμονής σας. Διανυκτέρευση στο ξενοδοχείο.

3η μέρα: Ζανζιβάρη - Spice, Culture & Stone City Tour (Περιλαμβάνεται)

Θα έχετε την ευκαιρία να γνωρίστε καλύτερα τις γεύσεις της Ζανζιβάρης μέσα από επισκέψεις σε διάφορες φυτείες τοπικών και φρέσκων μπαχαρικών. Η ύπαιθρος της Ζανζιβάρης και οι αγροτικές περιοχές είναι φυτεμένες με ντόπια μπαχαρικά όπως βανίλια, μοσχοκάρυδο, κάρδαμο, κανέλα, πιπέρι και άλλα πολλά. Οι ντόπιοι με την βοήθεια των μπαχαρικών φτιάχνουν θεραπευτικά φάρμακα. Μεγάλη είναι και η ποικιλία τροπικών φρούτων όπου θα έχετε την ευκαιρία να τα μάθετε και να τα γευτείτε. Με την εκδρομή αυτή θα αποκτήσετε βασικές γνώσεις για την ιστορία πολλών μπαχαρικών καθώς επίσης και τις ιδιότητες τους. Κατά την διάρκεια του ταξιδιού σας, θα περάσετε από το παλάτι Kibweni και το Kidichi για να δείτε τα περσικά λουτρά που χτίστηκαν από τον πρώτο σουλτάνο της Ζανζιβάρης το 1850.

Στη συνέχεια, ακολουθεί επίσκεψη στο Stone Town, το παλιό λιμάνι της πρωτεύουσας του νησιού. Η ιστορία του νησιού είναι συνδεδεμένη με ο σκλαβοπάζαρο και κατά την διάρκεια της σημερινής ξενάγησης θα δείτε την παλαιότερη αγορά σκλάβων όπως επίσης και θαλάμους σκλάβων καθώς επίσης και τον οίκο του δουλέμπορου Tippu-Tip. Θα δείτε επίσης την αγορά φρούτων και λαχανικών, το παλαιό Γερμανικό Προξενείο, το Αφρικανικό Σπίτι που παλαιότερα στεγαζόταν η Βρετανική Λέσχη, το Σπίτι των Θαυμάτων, το πάρκο Forodhani, το παλάτι του Σουλτάνου, το Οχυρό της πόλης και το σπίτι του Λίβινγκστον. Επιπλέον, θα περάσετε από τα στενά δρομάκια του Stone Town, αρκετά από αυτά με εκπληκτική και συναρπαστική αρχιτεκτονική εμπνευσμένη από την αφρικανική και ινδική κουλτούρα.

Με το πέρας της σημερινής εξόρμησης, επιστροφή στο ξενοδοχείο. Ελεύθερο υπόλοιπο και διανυκτέρευση.

4η μέρα: Ζανζιβάρη – Εθνικό Πάρκο Saadani - Απογευματινό Σαφάρι (Περιλαμβάνεται)

Πρωινό. Παραλαβή από το ξενοδοχείο το μεσημέρι και μεταφορά στο αεροδρόμιο για την πτήση στο Εθνικό πάρκο Saadani. Άφιξη και μεταφορά στο κατάλυμα σας. Ακολουθεί απογευματινό σαφάρι άγριας ζωής. Επιστροφή στο κατάλυμα σας, δείπνο και διανυκτέρευση.

*Οι μέρες πραγματοποίησης του σαφάρι πιθανόν να διαφοροποιηθούν ανάλογα με την διαθεσιμότητα στο κατάλυμα στο Εθνικό Πάρκο*

5η μέρα: Εθνικό Πάρκο Saadani - Ολοήμερο Σαφάρι (Περιλαμβάνεται)

Σήμερα θα έχετε την ευκαιρία να απολαύσετε μια ολοήμερη εμπειρία σαφάρι στο Εθνικό Πάρκο Saadani. Είναι το μοναδικό στη Τανζανία που συνορεύει με τη θάλασσα. Το κλίμα του παραθαλάσσιο, ζεστό και με έντονη υγρασία. Προφέρει ένα μοναδικό συνδυασμό θαλάσσιας και ηπειρωτικής χλωρίδας και πανίδας. Περίπου 30 ήδη θηλαστικών εντοπίζονται στο Εθνικό Πάρκο όπως επίσης και ένας σημαντικός αριθμός ερπετών και πτηνών. Επιπλέον, περισσότερα από 40 ήδη ψαριών, πράσινες χελώνες, φάλαινες και δελφίνια συνυπάρχουν στον Ωκεανό που συνορεύει με τον Εθνικό Πάρκο. Όλα τα γεύματα θα σερβιριστούν στο κατάλυμα σας.

6η μέρα: Εθνικό Πάρκο Saadani - Πρωινό Σαφάρι - Ζανζιβάρη (Περιλαμβάνεται)

Μετά από το πρόγευμα ακολουθεί πρωινό σαφάρι στο Εθνικό Πάρκο Saadani. Επιστροφή στο κατάλυμα για γεύμα. Τελευταίες στιγμές χαλάρωσης στις εγκαταστάσεις του καταλύματος σας πριν μεταφερθείτε στο airstrip για την πτήση επιστροφής στη Ζανζιβάρη. Οδική μεταφορά στο ξενοδοχείο σας στην παραλία. Δείπνο στο ξενοδοχείο και διανυκτέρευση.

7η μέρα: Ζανζιβάρη - Υδάτινη περιπέτεια Safari Blue & Δείπνο στο Rock Restaurant (Προαιρετικά)

Πρωινό ξύπνημα σε ένα από τα πιο όμορφα μέρη της Αφρικανικής Ηπείρου, την εξωτική Ζανζιβάρη. Αφού απολαύσετε το πρωινό σας γεύμα, μπορείτε να χαλαρώσετε στις ανέσεις του ξενοδοχείου.

Αντίθετα προτείνουμε μια μοναδική προαιρετική Υδάτινη Περιπέτεια. Θα μεταφερθείτε προς το ψαροχώρι Fumba το οποίο βρίσκεται περίπου 30 λεπτά από το Stone Town. Εκεί θα επιβιβαστείτε σε παραδοσιακό πλοιάριο τύπου «dhow» για να ξεκινήσετε την μοναδική αυτή θαλάσσια εμπειρία στη θάλασσα της Ζανζιβάρης. Αν είστε τυχεροί, θα έχετε την ευκαιρία να θαυμάσετε δελφίνια στον Κόλπο Menai. Σε περίπτωση που τα δελφίνια βρίσκονται κοντά στη βάρκα σας, μπορείτε να κολυμπήσετε μαζί τους. Σε περίπτωση που θέλετε να εξερευνήσετε τον βυθό της θάλασσας με μάσκα προσώπου, μπορείτε να συνεννοηθείτε με τον βαρκάρη για να σταθμεύσει σε μια ιδανική τοποθεσία για να δείτε τα χρώματα του βυθού της Ζανζιβάρης. Θα πραγματοποιηθεί στάση για να γευτείτε χυμό φρέσκιας καρύδας καθώς επίσης Swahili snacks. Όσο αφορά το μεσημεριανό σας, αυτό μπορείτε να το απολαύσετε στο Νησί Kwale και θα υπάρχουν επιλογές από φρέσκο ψάρι και πολλά άλλα.

Μετά το μεσημεριανό θα έχετε την ευκαιρία να χαλαρώσετε σε ένα από τα πιο όμορφα παραθαλάσσια μέρη του κόσμου μέχρι την στιγμή που θα ξεκινήσει ο ήλιο να δύει θα μεταφερθείτε στο Rock Restaurant, γνωστό για την μοναδική του τοποθεσία, το υπέροχο φαγητό του και χαρακτήρα, αποτελεί ένα μοναδικό συνδυασμό Ζανζιβάρης και Ιταλίας. Οι νοτιοανατολικές ακτές της Ζανζιβάρης είναι γνωστές ως κάποιες από τις πιο όμορφες της ανατολικής Αφρικής και προσφέρουν μια μοναδική εμπειρία. Στο Rock Restaurant θα έχετε την ευκαιρία να απολαύσετε ποιοτικό φαγητό με το κόστος να πληρώνεται επιτόπου.

Επιστροφή στο ξενοδοχείο, δείπνο και διανυκτέρευση.

8η μέρα: Εκδρομή στο Prison Island (Προαιρετικά)

 Πρόγευμα στο ξενοδοχείο. Εμείς προτείνουμε να αποδράσετε στο Chunguu “Prison Island”. Σε αυτή την εκδρομή, δείτε την ομορφιά αυτού του γοητευτικού τροπικού νησιού καθώς έρχεστε πρόσωπο με πρόσωπο με συναρπαστικές χελώνες Aldabra. Η διαδρόμη είναι 30 λεπτά με το καραβάκι από τη Ζανζιβάρη. Ετοιμαστείτε για μια εμπειρία που δεν μοιάζει με άλλη. Κατά την άφιξη σας στο πρώην νησί των σκλάβων, θα σας υποδεχτούν τα αστραφτερά γαλαζοπράσινα νερά και η λευκή άμμος.

Βυθιστείτε στην ιστορία καθώς περπατάτε στο συγκρότημα φυλακών που χτίστηκε το 1893 αρχικά για να χρησιμοποιηθεί ως φυλακή, αλλά λόγω της επιδημίας του κίτρινου πυρετού, μετατράπηκε σε νησί καραντίνας.

Κάντε φίλους σας τις γιγαντιαίες χελώνες στο Turtle Sanctuary. Θα μάθετε για αυτά τα αγαπημένα ζώα καθώς θα έχετε την ευκαιρία να τους ταΐσετε το αγαπημένο τους σνακ! Μια εμπειρία που θα σας ενθουσιάσει.

Μην ξεχάσετε το μαγιό σας! Βρισκόμαστε στον Ινδικό Ωκεανό, το νησί διαθέτει καταγάλανα νερά. Μπορείτε να εξερευνήστε τον μαγικό υποβρύχιο κόσμο του με την βοήθεια ειδικού αναπνευστήρα.

Με το πέρας της ξενάγησης, επιστροφή στο ξενοδοχείο για ξεκούραση, δείπνο και διανυκτέρευση.

9η –10η μέρα: Ζανζιβάρη – Λάρνακα

Πρόγευμα στο ξενοδοχείο σας και ελεύθερο υπόλοιπο μέχρι αργά το απόγευμα. Μεταφορά στο αεροδρόμιο για την πτήση της επιστροφής με τελικό σταθμό την Λάρνακα. Το ταξίδι τελειώνει αλλά οι αναμνήσεις πάντα μένουν.

Λεπτομέρειες

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ
 • Αεροπορικά εισιτήρια Λάρνακα – Ζανζιβάρη – Λάρνακα με ενδιάμεσο σταθμό και πτήσεις της Emirates ή της Qatar Airways.
 • Αεροπορικά εισιτήρια Τανζανία – Εθνικό Πάρκο Saadani – Τανζανία.
 • Φόροι αεροδρομίων και επίναυλος καυσίμων.
 • Μεταφορές από/προς το αεροδρόμιο στην Ζανζιβάρη.
 • Μεταφορές από/προς το αεροδρόμιο στην Τανζανία.
 • ΔΩΡΟ ασφάλεια ταξιδιού με κάλυψη / επιστροφή χρημάτων μέχρι €1000 σε περίπτωση ακύρωσης από πλευράς σας για ιατρικούς λόγους συμπεριλαμβανομένου και Covid-19 (Όροι και προϋποθέσεις στα επισυναπτόμενα έντυπα – GLOBY GRUPPI COLLECTIVE PLUS ΙΙ).
 • Μία αποσκευή 23kg μία χειραποσκευή 7kg ανά πτήσεις της Emirates ή της Qatar Airways.
 • Διαμονή για 2 βράδια στη Τανζανία και στο Saadani Safari Lodge με Soft All Inclusive διατροφή.
 • Διαμονή για 5 βράδια στη Ζανζιβάρη σε ξενοδοχείο της επιλογής σας με διατροφή ανάλογη της επιλογής σας.
 • Μεταφορές και περιηγήσεις, σύμφωνα με το αναλυτικό πρόγραμμα.
 • Spice, Cultural & Stone City Tour
 • 3ήμερο πρόγραμμα σαφάρι σε εθνικό πάρκο με παρατήρηση άγριας ζωής.
 • Αγγλόφωνος επαγγελματίας οδηγός-ξεναγός κατά τη διάρκεια των ξεναγήσεων.
 • Φ.Π.Α.
ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ
 • Φόρος ξενοδοχείου στη Ζανζιβάρη. $5 ανά άτομο ανά βράδυ ο οποίος πληρώνεται επιτόπου.
 • Αχθοφορικά και φιλοδωρήματα. Προτείνουμε €3 – €5 ευρώ ανά ταξιδιώτη ανά ημέρα (ή ό,τι θεωρείτε εσείς καλύτερο βάσει των υπηρεσιών που θα λάβετε). Μπορείτε να τα παραδώσετε στο ξεναγό σας για να τα μοιραστούν με τον οδηγό κλπ.
 • Αναβαθμισμένη ασφάλεια ταξιδιού με πλήρη κάλυψη της αξίας του ταξιδιού σας σε περίπτωση ακύρωσης από πλευράς σας για ιατρικούς λόγους συμπεριλαμβανομένου και Covid-19. Το κόστος διαμορφώνεται ανάλογα με την αξία του ταξιδιού σας. Για όρους και προϋποθέσεις και περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε με τα γραφεία μας.
 • Γεύματα και ποτά που δεν αναγράφονται στον τιμοκατάλογο
 • Οι προαιρετικές εκδρομές που αναγράφονται στο πρόγραμμα
 • Προσωπικά έξοδα (τηλεφωνικές κλήσεις, υπηρεσίες καθαρισμού ρούχων, ιατρικά έξοδα κλπ.)
 • Ό,τι δεν αναγράφεται στο περιλαμβάνονται ή αναφέρεται ως προτεινόμενο ή προαιρετικό
ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ
 • Οι μέρες πραγματοποίησης του σαφάρι πιθανόν να διαφοροποιηθούν ανάλογα με την διαθεσιμότητα στο κατάλυμα στο Εθνικό Πάρκο.
 • Η σειρά του προγράμματος μπορεί να αλλάξει, χωρίς όμως να παραληφθεί καμία από τις αναγραφόμενες δραστηριότητες/εκδρομές.
 • Σε όλα τα ξενοδοχεία κατά την άφιξη σας τα δωμάτια δίνονται στις 15:00 μ.μ (check-in) και παραδίνονται κατά την αναχώρηση σας στις 11:00 π.μ. (check-out). Εάν επιθυμείτε να μπείτε πιο γρήγορα ή να μείνετε περισσότερο στο δωμάτιο σας, τότε υπάρχει επιπλέον χρέωση που θα πληρώνεται στη reception του ξενοδοχείου.
 • Κατά την άφιξη σας στα ξενοδοχεία, πιθανόν να ζητηθεί πιστωτική κάρτα ή κατάθεση μετρητών για κάλυψη τυχόν ζημιών ή επιπλέον καταναλώσεων και άλλων προσωπικών δαπανών (Mini Bar, τηλέφωνα από το δωμάτιο κλπ). Βεβαίως, κατά την αναχώρηση και σε περίπτωση που δεν υφίσταται κάποιος από τους πιο πάνω λόγους, επιστρέφονται οι τυχόν καταβολές μετρητών ή αποδεσμεύεται το πόσο από την πιστωτική σας κάρτα.
 • Σε περίπτωση 2 ή 3 ατόμων με 1 παιδί τα πλείστα ξενοδοχεία δεν προσφέρουν 3 κρεβάτια, εάν επιθυμείτε 3 κρεβάτι υπάρχει επιπλέον χρέωση με βάση το ξενοδοχείο.
 • Όλες οι εκδρομές εναπόκεινται πάντοτε στους συνεργάτες μας. Πιθανόν να υπάρξουν κάποιες μικροαλλαγές λόγω καιρικών συνθηκών κτλ. για τις οποίες δεν φέρει καμία ευθύνη η εταιρεία μας.
 • Η εταιρία μας επιλέγει τους τοπικούς της συνεργάτες μετά από ενδελεχή έρευνα με επισκέψεις στις εκάστοτε χώρες καθώς και σε διεθνής εκθέσεις τουρισμού. Γίνεται η κάθε δυνατή προσπάθεια να τους μεταδώσουμε τις απαιτήσεις και τον τρόπο σκέψης της εταιρίας μας για καλύτερη εξυπηρέτηση των ταξιδιωτών μας. Η εξεύρεση ελληνόφωνων ξεναγών δεν είναι δυνατή στις περισσότερες χώρες αλλά γίνεται προσπάθεια όπως εκεί που υπάρχουν να δεσμεύονται για τα γκρουπ μας. Όπου ανακοινώνεται και υπάρχει η δυνατότητα, τα γκρουπ μας συνοδεύουν έμπειροι και έμπιστοι αρχηγοί αποστολής από την Κύπρο.
 • Με την κράτησή σας σημαίνει ότι έχετε ελέγξει, μελετήσει τις πτήσεις, τα ξενοδοχεία και το πρόγραμμα που σας προτείνουμε και συμφωνείτε να προχωρήσουμε στην κράτησή τους.
 • Ο Διοργανωτής δεν είναι υπεύθυνος για αποκατάσταση τυχόν ζημιάς ή/και ακύρωσης που προκλήθηκε από τραυματισμούς ή κακουχίες λόγω πολέμου, πραξικοπημάτων, τρομοκρατικών ενεργειών, σεισμών, καιρικών συνθηκών, πυρκαγιών ή/και επιδημιών ή/και από οποιοδήποτε άλλο λόγο ανωτέρας βίας (force majeure) ο οποίος δε συμπεριλαμβάνεται στο παρόν. Σε περίπτωση που για οποιονδήποτε από τους πιο πάνω λόγους ακυρωθεί ή διακοπεί το ταξίδι στην εξέλιξή του, δεν γίνεται επιστροφή χρημάτων και δεν υπάρχει καμιά άλλη υποχρέωση αποζημίωσης από τον Διοργανωτή.
 • Οι φωτογραφίες των προϊόντων στα πακέτα είναι ενδεικτικές.
 • Η ομάδα μας καταβάλει κάθε δυνατή προσπάθεια για διευθέτηση των θέσεων της επιλογής σας στα αεροσκάφη για τη δική σας άνεση και για να είστε σε διπλανή θέση με τα άτομα που ταξιδεύετε. Αυτό δεν είναι πάντοτε εφικτό καθώς υπάρχουν αεροπορικές που δεν παρέχουν την δυνατότητα προεπιλογής θέσεων οι οποίες δίνονται αυτόματα από την ίδια την αεροπορική κατά το check in. Επιπλέον, σε περίπτωση που υπάρχει δυνατότητα επιλογής θέσεων κατά το check in, δεν είμαστε σε θέση να σας προσφέρουμε πάντα τις θέσεις της επιλογής σας. Για να είστε σίγουροι για τις θέσεις σας μπορείτε τα τις προπληρώσετε επικοινωνώντας μαζί μας εκ των προτέρων αφού ελέγξουμε τη διαθεσιμότητα.
 • Η κράτησή σας θεωρείται έγκυρη εφόσον μας στείλετε copy των διαβατηρίων σας, υπογράψετε την σύμβαση οργανωμένου ταξιδιού και καταβληθεί προκαταβολή το 50% του ποσού.
 • Οι αεροπορικές εταιρείες και τα ξενοδοχεία που αναφέρονται είναι τα συνήθη συνεργαζόμενα.
 • Η εταιρία έχει το δικαίωμα να σας προσφέρει άλλο ξενοδοχείο από αυτό που αναγράφεται, της ίδιας κατηγορίας και ωφελημάτων με την τιμή που έχετε πληρώσει. Σε περίπτωση μιας τέτοιας αλλαγής η εταιρία μας θα σας ενημερώσει 15 μέρες πριν από την αναχώρηση σας.
 • Όλα μας τα οργανωμένα ταξίδια εκτελούνται ακόμη και με 2 συμμετέχοντες σε custom made με πιθανή διαφοροποίηση της τιμής του πακέτου.
 • Σημαντικές Σημειώσεις για Ασφάλεια Ταξιδιού:

  1- Είναι αποκλειστική ευθύνη του πελάτη να ενημερωθεί για τις πρόνοιες της ασφάλειας ταξιδιού σε περίπτωση περιλαμβάνεται στο πακέτο ή σε περίπτωση που προτεθεί μετά.

  2- Σε περίπτωση που ο πελάτης θα χρησιμοποιήσει τις υπηρεσίες που παρέχει η ασφάλεια, η επικοινωνία γίνεται αποκλειστικά μεταξύ των δύο πλευρών, δηλαδή του πελάτη και ασφαλιστικής εταιρίας
 • Οι τιμές είναι υπολογισμένες σε οικονομικό ναύλο αεροπορικών εισιτηρίων και ενδέχεται να αλλάξουν βάση διαθεσιμότητας (Η σημείωση ΔΕΝ ισχύει για εγγυημένες αναχωρήσεις γκρουπ αλλά ΜΟΝΟ για ατομικό οργανωμένο custom made ταξίδι για το οποίο θα αγοραστούν ανεξάρτητα εισιτήρια).
 • Μετά την εξόφληση και έκδοση του πακέτου δεν είναι δυνατή η ακύρωσή του χωρίς τα αντίστοιχα ακυρωτικά (τα οποία μπορεί να είναι μέχρι και 100%) σύμφωνα με τους κανονισμούς που διέπουν τους ειδικούς ναύλους που έχουμε για την πραγματοποίηση των προγραμμάτων από τις αεροπορικές εταιρείες και τους συνεργάτες μας του εξωτερικού.
 • Το ίδιο ισχύει και για τις αλλαγές στις ημερομηνίες – αλλαγές ονομάτων μετά από την έκδοση των εισιτηρίων δεν είναι εφικτές. Οποιαδήποτε αλλαγή ή και ακύρωση θα πρέπει να ζητείται εγγράφως (μέσω email ή φαξ).
 • ΠΡΟΣΟΧΗ: Σε οποιαδήποτε χώρα ταξιδεύετε εκτός Ευρωπαϊκής Ένωσης, χρειάζεστε διαβατήριο με ισχύ πέραν των έξι (6) μηνών από τη μέρα που ταξιδεύετε και τουλάχιστον 2 κενές σελίδες στο διαβατήριο. Σε οποιαδήποτε άλλη περίπτωση θα πρέπει να γίνεται άμεση ανανέωση του διαβατηρίου σας!
ΚΩΔ

 PLTN