Μικρές κρουαζιέρες

Θα λατρέψετε όπου θα σας πάμε


Μικρές Κρουαζιέρες Κύπρου! Προηγηθείτε με στυλ, ναυλώνοντας το δικό σας καπετάνιο και σκάφος από οπουδήποτε στην Κύπρο, προσθέτοντας μια επιπλέον πινελιά στις διακοπές σας. Επιλέγετε την ημέρα, την ώρα, τον τύπο του γιοτ και την κρουαζιέρα και θα είμαστε εκεί! Είτε πρόκειται για μισή μέρα, ολόκληρη μέρα, κρουαζιέρα στο ηλιοβασίλεμα κ.λπ., μπορείτε να απολαύσετε μια αξέχαστη εμπειρία στα πιο άνετα σκάφη αναψυχής. Ιστιοπλοΐα, κολύμβηση με αναπνευστήρα, ψάρεμα, κολύμπι σε κρυστάλλινα νερά, χαλάρωση στο κατάστρωμα ή ακόμα και με το τιμόνι Αυτές είναι μερικές από τις συναρπαστικές δραστηριότητες που μπορεί να έχετε κατά τη διάρκεια μιας ημέρας στη θάλασσα.

ΟΛΟΗΜΕΡΗ/ ΜΙΣΗ ΜΕΡΑ ΚΡΟΥΑΖΙΕΡΑ

Αφήστε την παραλία πίσω και κατευθυνθείτε προς τα ανοιχτά νερά της Μεσογείου. Επιλέξτε τη θαλαμηγό  της αρεσκείας σας, την τοποθεσία και απολαύστε μια πλήρως χαλαρωτική κρουαζιέρα, ξαπλωμένοι στο κατάστρωμα για ηλιοθεραπεία και κολύμπι αφήνοντας τα υπόλοιπα σε εμάς για μια ηλιόλουστη μέρα.

ΚΡΟΥΑΖΙΕΡΑ ΗΛΙΟΒΑΣΙΛΕΜΑ

Εάν είστε ένας από τους ρομαντικούς τύπους, απλώς δοκιμάστε την προσφορά Κρουαζιέρα Ηλιοβασίλεμα  και απολαύστε τα αξιοσημείωτα χρώματα της πορτοκαλί λάμψης ενός μεσογειακού ηλιοβασιλέματος.

ΒΡΑΔΙΝΗ ΚΡΟΥΑΖΙΕΡΑ

Απολαύστε τους φρέσκους ανέμους και την εκπληκτική βραδινή ατμόσφαιρα κάτω από τον έναστρο ουρανό της Μεσογείου και απολαύστε τις ακτές της Κύπρου τη νύχτα.

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΟΙ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ:

  • Λεμεσός - Κόλπος Λεμεσού, Ladies Mile, Παραλία Κυβερνήτη, Cape Gata.
  • Πάφος - Παραλία Κοραλλιών, Άγιος Γεώργιος, Λάρα, Ακάμας
  • Λατσί - Blue Lagoon, Λουτρά της Αφροδίτης, Κόλπος Λατσί
  • Λάρνακα - Κόλπος Λάρνακας ή Ακρωτήριο Πύλας, Αγία Νάπα και Κόλπος Αμμοχώστου
  • Αγία Νάπα / Πρωταράς - Figtree Bay, Cape Greco, Παραλία Κόννου, Παραλία Νησί.