Γιορτάστε με Στυλ

Παραδοσιακό Κυπριακό λεωφορείο

Το εμβληματικό παλιομοδίτικο Κυπριακό λεωφορείο είναι ένας πρωτότυπος και διασκεδαστικός τρόπος για να διασκεδάσετε το τελευταίο εργένικο σας βραδύ, το γαμήλιο πάρτι ή τους φίλους και την οικογένειά σας. Στοργικά γνωστά ως "το κοτόπουλο λεωφορείο" από τους ντόπιους, αυτά τα λεωφορεία χρονολογούνται από την εποχή που οι ντόπιοι έπαιρναν τα κοτόπουλα τους στην αγορά του χωριού με το λεωφορείο μαζί τους.

Αυτοκίνητα Εποχής

Η οδήγηση ενός κλασικού αυτοκινήτου είναι συνήθως ένα όνειρο που γίνεται πραγματικότητα για μερικούς ανθρώπους. Οδήγηση στον γάμο και τη δεξίωση σας σε ένα κλασικό αυτοκίνητο είναι κάτι που ονειρεύονται ορισμένοι. Αλλά πώς μπορείτε να το κάνετε αυτό χωρίς να χρειαστεί να ξοδέψετε πολλά χρήματα για την αγορά κλασικού αυτοκινήτου; Μπορείτε να νοικιάσετε ένα μόνο από την Orthodoxou Travel και να το χρησιμοποιήσετε στην ειδική σας εκδήλωση ή για οποιαδήποτε περίσταση.

Η κλασική ενοικίαση αυτοκινήτου είναι καλή για την ημέρα του γάμου σας, την αποφοίτησή σας από το κολέγιο ή για κάθε ειδική περίσταση σε οποιοδήποτε μέρος της Κύπρου. Θα μπορούσατε να φανταστείτε να αποχωρήσετε από το γάμο σας με ένα κλασικό αυτοκίνητο ίσως ένα '56 Thunderbird ή 1950s, 1960s Rolls-Royce ή ακόμα και ένα Bentley; Αυτοί οι τύποι κλασικών αυτοκινήτων είναι πραγματικά ένα όνειρο για οδήγηση και θα ζήσετε το όνειρό σας απλά κάνοντας κράτηση σε ένα από αυτά από την Orthodoxou Travel. Υπάρχουν πολλά κλασικά αυτοκίνητα για να διαλέξετε στην Κύπρο - ένα Thunderbird, Rolls Royce και Bentley είναι μερικές μόνο από τις επιλογές.