Αεροπορικά ταξίδια

Επιλέξτε μία ή και τις δύο εκπληκτικές μας περιηγήσεις και απολαύστε μια εκπληκτική εναέρια θέα της Κύπρου


Το πρώτο ταξίδι μετ 'επιστροφής διαρκεί περίπου δύο ώρες και σας μεταφέρει στη Λεμεσό, το κύριο λιμάνι της Κύπρου. Στη συνέχεια πετάμε πάνω από τη Λάρνακα καθ 'οδόν προς Λευκωσία. Κοιτάξτε κάτω στον Πενταδάκτυλο, που σημαίνει «Πέντε δάχτυλα», Οροσειρά και δείτε την πόλη-φάντασμα της Αμμόχωστου στις κατεχόμενες περιοχές της Κύπρου. Για να ολοκληρώσουμε την περιοδεία μας, πετάμε στους πρόποδες των βουνών του Τροόδους πριν επιστρέψουμε στην Πάφο.

Το δεύτερο δρομολόγιο μετ 'επιστροφής είναι μια ώρα πτήσης πάνω από τη χερσόνησο του Ακάμα. Απογειωνόμαστε από Πάφο, αφήνουμε την πόλη κάτω από εμάς και πετάμε προς τις ανεξερεύνητες περιοχές του Ακάμα. Η διαδρομή μας μας οδηγεί πάνω από τα λιμάνια του Λατσί και τέλος πάνω από την Πόλη, πριν προσγειωθούμε.

Εάν αισθάνεστε τολμηροί, γιατί να μην κάνετε ένα μάθημα με έναν επαγγελματία εκπαιδευτή πτήσης! Μετά από μια θεωρητική εισαγωγή, θα είστε έτοιμοι να κάνετε μια πτήση διάρκειας μίας ώρας και να εφαρμόσετε μερικές από τις βασικές δεξιότητες που μόλις αποκτήσατε. Μετά το μάθημα, θα εκδοθεί πιστοποιητικό.