Μεταφορές για Επισήμους (VIP)

Λαμβάνουμε σοβαρά υπόψη όλες τις ανάγκες μεταφοράς σας και διασφαλίζουμε ότι οι μεταφορές σας θα πραγματοποιηθούν όπως συμφωνήθηκε. Εσείς ή ο καλεσμένος σας θα λάβετε μεταφορά υψηλού επιπέδου με την υπηρεσία VIP.

Οι επαγγελματίες οδηγοί μας και τα πολυτελή οχήματα υψηλής ποιότητας θα διασφαλίσουν ότι θα έχετε ένα ευχάριστο ταξίδι στον προορισμό σας.

Πολυτελή οχήματα

Οι υπηρεσίες μεταφοράς ταξιδιού της Orthodoxou διαθέτουν πολλά οχήματα στο στόλο της. Λειτουργούμε μόνο με Πολυτελή αυτοκίνητα όπως η Mercedes E- Class, η BMW Σειρά 5 ή παρόμοια και πολυτελή οχήματα υψηλής ποιότητας όπως η Mercedes S- Class και η BMW 7 σειρά. Η V-Class προσφέρει μεγάλη άνεση και περισσότερο χώρο  για τα πόδια χάρη στις θέσεις συνεδρίων στο πίσω μέρος.

Ταξιδέψτε με στυλ

Η υπηρεσία VIP δεν είναι διαθέσιμη μόνο για διασημότητες ή γάμους αλλά και για επαγγελματικά ταξίδια και περιοδείες. Πρέπει να επισκεφθείτε πολλά μέρη στην Κύπρο σε πολυτελές στυλ; Προσφέρουμε εξαιρετικές υπηρεσίες μεταφοράς με τα πολυτελή οχήματά μας υψηλής ποιότητας και καλοντυμένους οδηγούς.