Σκάφη Αναψυχής

Ζήστε την πολυτέλεια, την ελευθερία και την κομψή ιστιοπλοΐα


Οι απέραντες γαλάζιες θάλασσες της Κύπρου προσφέρουν το τέλειο σκηνικό για να απολαύσετε ιστιοπλοΐα όλο το χρόνο, χάρη στις ευνοϊκές θερμοκρασίες και τα επίπεδα νερά τους και την έλλειψη ρύπων. Σε συνδυασμό με ιδανικές συνθήκες ανέμου και μια εκπληκτική, τραχιά ακτογραμμή, αυτοί οι παράγοντες προσελκύουν τόσο τους λάτρεις όσο και τους επαγγελματίες από όλο τον κόσμο.

Μια ποικιλία σημαντικών αγώνων και λεμβοδρομιών  πραγματοποιούνται επίσης όλο το χρόνο για το άθλημα της ιστιοπλοΐας, ενώ τα σκάφη αναψυχής μπορούν να ελλιμενιστούν με εγκαταστάσεις σε δύο μαρίνες, πέντε λιμάνια και πολλούς κόλπους. Όλες οι σχετικές πληροφορίες για ιστιοπλοΐα στο νησί, μαζί με το ημερολόγιο των εκδηλώσεων, καθώς και σημαντικές οδηγίες μπορούν να παρασχεθούν από την Orthodoxou Travel.

Η Orthodoxou Travel είναι σε θέση να προσφέρει κάθε είδους ονειρικές ειδικές διακοπές  που χρειάζεται ένας πελάτης που περιλαμβάνει: Χαλάρωση, περιπέτεια, εξερεύνηση ή οικογενειακές διακοπές, ικανοποιώντας την επιθυμία του. Εκτός αυτού, οι διακοπές ιστιοπλοΐας μπορούν να είναι τόσο δραστήριες όσο και χαλαρωτικές όσο εσείς επιλέγετε.

Επίσης οι ταξιδιώτες που επιλέγουν ιδιωτικούς ναυλωτές σκαφών στην Κύπρο έχουν μια ποικιλία από μέρη για να επισκεφθείτε!